Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Koeman geeft FC Eindhoven komend weekend duidelijkheid

Laatste update:

Roda JC werkt sinds november 2008 samen met Harm van Veldhoven. Hij leidde de Limburgse formatie achtereenvolgens naar plaats zestien, negen en zes. Dit seizoen stevent Roda JC opnieuw af op een plaats in het linkerrijtje, maar Van Veldhoven houdt er in de zomer mee op. De tot Belg genaturaliseerde Nederlander raakt Ruud Vormer en Mads Junker kwijt en wil graag elders een nieuwe uitdaging aangaan.

"Met Ruud hebben wij de ambitieuze trainer gecontracteerd die Roda ziet als een logische vervolgstap in zijn carrière", zegt technisch directeur Gerard Wielaert. "Daarnaast is hij het type trainer waar wij naar op zoek waren. Hij heeft bewezen individuele spelers en een team beter te laten functioneren, is tactisch sterk en past als persoon perfect bij de club Roda en de mensen die daar werken." Brood was eerder hoofdtrainer van Helmond Sport (2004-2006) en Heracles Almelo (2006-2008) en werkt sinds 2008 in Waalwijk. Ook Ernest Faber was in beeld, maar die koos voor het assistentschap bij PSV.

Update 23 maart 08:10 uur - Koeman in verlegenheid na aanbieding RKC Waalwijk
Erwin Koeman was na zijn opstappen bij FC Utrecht een tijdje werkloos, maar heeft over interesse niets te klagen. De oudste van de twee Koeman-broers ging deze week aan de slag bij FC Eindhoven, maar kan ook rekenen op warme belangstelling van RKC Waalwijk. Die club weet sinds deze week dat Ruud Brood in de zomer weggaat en ziet in Koeman kandidaat nummer één om hem te komen opvolgen.

Omdat Koeman pas net werkzaam is bij FC Eindhoven, is hij volgens De Telegraaf een beetje in verlegenheid gebracht. Hij wil al zijn aandacht op de club in de Jupiler League vestigen, maar moet in zijn eerste week ook een beslissing nemen over zijn toekomst. Mocht Koeman, die in het seizoen 2004/05 als coach was in Waalwijk, 'nee' zegen tegen RKC, dan zal de directie pas met andere kandidaten gesprekken aanknopen.

Update 23 maart 15:55 uur - Koeman gaat niet in op uitnodiging van zoekend RKC
Erwin Koeman heeft een uitnodiging van RKC Waalwijk voor een kennismakingsgesprek afgewezen. De trainer is nog maar net aangesteld als coach van FC Eindhoven en vindt het niet netjes om direct weer met een nieuwe club om tafel te gaan. "De komende weken komt er geen gesprek. Misschien daarna, als RKC zo lang wil wachten", aldus Koeman in het Brabants Dagblad.

Update 16 april 08:00 uur - RKC heeft naast Koeman ook gesprek met Maaskant
RKC Waalwijk verzekerde zich zondag van handhaving in de Eredivisie, maar weet nog niet wie volgend jaar de trainer zal zijn. Erwin Koeman van FC Eindhoven is in beeld en de Brabanders gaan volgens De Telegraaf ook in gesprek met Robert Maaskant. De voormalig coach van onder meer NAC Breda heeft sinds november, toen hij werd weggestuurd bij Wisla Kraków, geen club meer.

Update 19 april 15:30 uur - Koeman geeft Eindhoven en RKC komend weekend uitsluitsel
Erwin Koeman wees eind maart een uitnodiging van RKC Waalwijk voor een kennismakingsgesprek af, maar de huidige nummer acht van de Eredivisie is nog altijd geïnteresseerd in de oefenmeester, die in Waalwijk de opvolger zou moeten worden van Ruud Brood. Koeman is momenteel echter de interim-trainer FC Eindhoven. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de coach zaterdag antwoord geeft op de vraag of hij langer bij Eindhoven wil blijven; Koeman wil de Jupiler League-club niet langer laten wachten.

Ruud Brood is een geschikte opvolger van Harm van Veldhoven

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0
Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - FC Utrecht
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Kraay jr. las 'belachelijk bericht': 'Te Kloese moet telefoon niet eens opnemen'
4
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties