Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Koeman heeft Van Dijk nog niet binnen; verdediger speelt dinsdag

Laatste update:

Van Dijk wordt al ruim een jaar met een overgang naar de Premier League in verband gebracht. Celtic nam voortdurend een stugge houding aan, maar kwam de voorbije weken tot inzicht dat een miljoenentransfer voor de ex-speler van Willem II en FC Groningen de beste oplossing voor beide partijen is. Van Dijk zat zaterdag niet bij de wedstrijdselectie voor het competitieduel met Dundee United (1-3 winst) en zal komende dinsdag ook niet spelen in het Champions League-weerzien met Malmö FF.

Van Dijk ging in de zomer van 2013 van FC Groningen naar Celtic. Met de overgang van de centrale verdediger naar de Schotse topclub was toentertijd een bedrag van maximaal drie miljoen euro gemoeid, inclusief bonussen. FC Groningen bedong bovendien een doorverkooppercentage van tien procent. De noorderlingen kunnen deze zomer zodoende een leuk bedrag van the Bhoys tegemoet zien, als er sprake is van een dergelijke transfer.

Update 23 augustus 21.08 uur - Koeman heeft Van Dijk nog niet binnen; verdediger speelt dinsdag
Virgil van Dijk ontbrak zaterdag in de wedstrijdselectie van Celtic voor het treffen met Dundee United en Engelse media beweerden dat dit was omdat de verdediger naar Southampton zal vertrekken. Er werd geschreven dat Van Dijk dinsdag ook niet meer zou meedoen tegen Malmö FF in de play-offronde van de Champions League, maar dat wordt ontkend door Celtic: "De berichtgeving is onjuist en Virgil zal dinsdag gewoon spelen. We hebben geen akkoord bereikt met een club", zegt een woordvoerder.

Virgil van Dijk is 14,5 miljoen euro waard

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
11
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties