Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Koeman kiest toch voor Bas Dost in punt van de aanval

Laatste update:

Georginio Wijnaldum, Davy Pröpper en Kevin Strootman moeten voor de controle zorgen op het middenveld en verder heeft Ronald Koeman basisplaatsen ingeruimd voor Memphis Depay, Quincy Promes en Jeroen Zoet. Laatstgenoemde krijgt de voorkeur boven onder anderen Jasper Cillessen, die bij Barcelona niet wekelijks speelt.

Koeman kondigde donderdag op de persconferentie al aan dat Oranje voorlopig afstapt van het bekende systeem met twee buitenspelers: "De komende vier interlands wil ik gebruiken voor iets anders. We hebben niet meer de echte toppers, dus dan zoek je het in andere dingen. Ik zeg niet dat we nooit meer 4-3-3 gaan spelen".

Opstelling Oranje: Zoet; Hateboer, De Vrij, Van Dijk, De Ligt, Van Aanholt; Wijnaldum, Strootman; Promes, Dost en Depay.

Update 23 maart 19.40 uur - Koeman kiest toch voor Bas Dost in punt van de aanval
Niet Davy Pröpper, maar Bas Dost staat vrijdagavond in de basis bij het Nederlands elftal. Ronald Koeman heeft toch besloten om zijn elftal in systeem te laten starten waarin Memphis Depay achter Dost en Quincy Promes staat opgesteld. "We hebben met Memphis en Promes jongens die de diepte zoeken en snelheid hebben. Je kunt ook directer spelen met Dost in de spits en Bas verdient het om te starten", aldus Koeman voor de camera van FOX Sports.

-
Een goede opstelling van Ronald Koeman?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties