Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Koeman valt na geweldige maand opnieuw in de prijzen

Laatste update:

Koeman, die in september ook al werd geëerd, kende een uitstekende start van het nieuwe kalenderjaar met the Saints. Zijn elftal won in januari vier van de zes wedstrijden en verloor slechts één keer. De club blijft daardoor meedraaien in de bovenste regionen van de Premier League en lijkt zich serieus te gaan mengen in de strijd om een Champions League-ticket.

Naast Koeman valt mogelijk ook verdediger José Fonte in de prijzen. De stopper van Southampton is genomineerd voor de prijs van Speler van de Maand. Andere gegadigden zijn Dwight Gayle (Crystal Palace), Oscar (Chelsea), Emre Can (Liverpool), Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Santi Cazorla (Arsenal).

Update 13 februari 11.05 uur - Koeman valt na geweldige maand opnieuw in de prijzen
Ronald Koeman is voor de tweede keer dit seizoen gekozen tot manager van de maand in de Premier League. De coach van Southampton won in januari vier van de zes wedstrijden en Koeman werd vanwege die prestaties opnieuw in het zonnetje gezet. Hij won de prijs voor manager van de maand in september ook al. Harry Kane van Tottenham Hotspur werd gekozen tot speler van de maand.

Ronald Koeman verdient deze award opnieuw

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties