Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Koeman wordt dinsdagmiddag gepresenteerd door KNVB

Laatste update:

Koeman zet volgende week zijn handtekening onder een contract voor twee jaar, met een optie voor nog eens twee jaar. Hij stelt Lodewijks aan als keeperstrainer. Met hem werkte hij al samen met Feyenoord en Everton. Door zijn komst is Hoek overbodig geworden. Van Wonderen wordt assistent-bondscoach. De oud-speler van Feyenoord is momenteel nog keuzeheer bij Oranje Onder-17. Over hoe zijn rol er precies gaat uitzien, zal tijdens volgende gesprekken duidelijk worden. Hij richt zich eerst nog op de Algarve Cup, die vanaf volgende week op het programma staat in Portugal. Fysieke trainer Jan Kluitenberg, met wie Koeman werkte bij onder meer Benfica, Vitesse, AZ, Feyenoord, Southampton en Everton, tekent ook bij de KNVB.

Op vrijdag 9 februari wil de bond Koeman presenteren. Nico-Jan Hoogma zal dan worden voorgesteld als directeur topsport en Aloys Wijnker gaat werken als hoofd voetbalontwikkeling. Koeman zit waarschijnlijk in maart al voor de eerste keer op de bank bij Oranje. Die maand staan oefenwedstrijden tegen Engeland (23 maart in Amsterdam) en Portugal (26 maart in het Zwitserse Geneve) op het programma.

Update 5 februari 17.30 uur - Koeman wordt dinsdagmiddag gepresenteerd door KNVB
Dinsdagmiddag om 16.30 uur vindt de perspresentatie plaats van de technische top van de KNVB, zo heeft de voetbalbond maandagmiddag bekendgemaakt. De verwachting is dat Ronald Koeman dan wordt bekendgemaakt als nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal en zal Nico-Jan Hoogma hoogstwaarschijnlijk gepresenteerd worden als technisch directeur. Koeman zal Kees van Wonderen, Patrick Lodewijks en Jan Kluitenberg meenemen naar Oranje als zijn assistenten.

Goede keuzes van Ronald Koeman?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties