Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Komend seizoen sta ik nog op het veld, in het shirt van Chelsea'

Laatste update:

De 36-jarige Ivoriaan heeft een aflopend contract en hij hoopt dat hij mag blijven. "Toen ik voor de eerste keer vertrok bij deze club, dacht ik dat ik alles had gedaan wat ik wilde doen. Nu denk ik dat ik nog niet alles heb gedaan, er is nog meer werk te verrichten. Ik houd van deze club en ik wil ook in de toekomst deel blijven uitmaken van deze club", zegt Drogba tegen Sky Sports.

Volgens oud-topspits Thierry Henry kan Drogba gezien worden als absolute legende van de Premier League. "Krachtig en een fantastische afmaker. Ik weet nog dat hij het niet makkelijk had toen hij voor het eerst naar Engeland kwam, maar hij is altijd blijven werken. Ik had dolgraag met hem gewerkt, hij had alle kwaliteiten die je bij je collega-aanvaller zou willen zien. Hij was en is een fantastische speler."

Update 1 februari 12.25 uur - 'Komend seizoen sta ik nog op het veld, in het shirt van Chelsea'
Didier Drogba gaf te kennen ook komend seizoen bij Chelsea te willen spelen en het heeft er alle schijn van dat het ook het geval gaat zijn. In een interview met Téléfoot heeft de 36-jarige Ivoriaan gezegd dat hij ook komend seizoen op Stamford Bridge speelt. "Volgend seizoen sta ik nog op het veld, in het shirt van Chelsea", aldus Drogba. De aanvaller tekende voorafgaand aan het seizoen een eenjarig contract bij Chelsea.

Denk je dat Didier Drogba ook komend seizoen van waarde kan zijn?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties