Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Koolhof wordt hoofdscout en ontlast technisch manager FC Groningen

Laatste update:

FC Groningen spande zich vorig jaar zomer in om Andraz Kirm, Paco van Moorsel, Michael de Leeuw, Género Zeefuik, Marco Bizot en Mitchell Schet te halen. Daarnaast werden echter nóg twee man aangetrokken, naar wie de aandacht nu uitgaat: Filip Kostic en Stefano Magnasco. De linksbuiten uit Servië en rechtsback uit Chili zijn relatief dure krachten, die in het huidige elftal niet presteren.

De clubleiding zou het Veldmate kwalijk nemen dat Kostic en Magnasco het niet zo goed doen als verwacht. Daarom krijgt de technisch manager een andere rol aangeboden. Zelf weet Veldmate nog nergens van, geeft hij te kennen. "Ik ben op de weg terug. Ik ben nog niet honderd procent fit, maar ik ben technisch manager en dat blijf ik ook", stelt hij. Algemeen directeur Hans Nijland komt ook aan het woord.

Hij zegt dat iedereen bij de Trots van het Noorden kritisch is naar elkaar en dat er inderdaad sprake is van teleurstelling aangaande enkele aankopen. De algemeen directeur van FC Groningen vindt het echter te kort door de bocht om dat puur en alleen toe te schrijven aan 'slechte scouting'. "Onder leiding van Henk Veldmate zijn er in het verleden prima spelers gehaald."

Update 20 maart 16.35 uur - Koolhof wordt hoofdscout en ontlast technisch manager FC Groningen
RTV Noord maakte dinsdag melding van op handen zijnde veranderingen binnen de organisatie van FC Groningen. Een dag later bevestigt de Eredivisieclub dat het inderdaad wijzigingen doorvoert. Die zijn echter niet heel grondig. Jurrie Koolhof wordt bevorderd tot hoofdscout, om technisch manager Henk Veldmate wat te ontlasten in zijn werkzaamheden. "Veldmate is vanwege de toegenomen aandacht die van hem werd gevraagd op de club het laatste jaar te weinig in zijn kracht gekomen."

"Die ligt in het veelvuldig bekijken en beoordelen van potentiële nieuwe spelers en het finale oordeel vellen over aan te trekken spelers", zo deelt FC Groningen mee via een statement op de clubwebsite. Veldmate was enige tijd afwezig door ziekte; toen werd er een interim-platform gevormd bij de Trots van het Noorden. "De club is nu de mening toegedaan dat dit platform een permanent karakter moet krijgen."

Het aankoopbeleid van FC Groningen, vorig jaar zomer, was...

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties