Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Korotaev keert eind april mogelijk terug naar Nederland'

Laatste update:

"Ik heb hier geen woorden meer voor. Het is vermoeiend en houdt maar niet op", zegt Schrouff in gesprek met de Limburger. Korotaev heeft momenteel twintig procent van de aandelen in Roda in handen en het was de bedoeling dat hij op termijn volledig eigenaar van de club zou worden. Door alle gebeurtenissen rond zijn persoon lijkt deze definitieve overname steeds meer onzeker te worden.

Toch wil Schrouff niet uitsluiten dat Korotaev op termijn toch nog grootaandeelhouder van Roda zal worden. "Ik heb geen goed zicht op wat er allemaal in Dubai gebeurt. Maar als dit klopt, komt dat moment wel steeds dichterbij", vertelt de huidige eigenaar van Roda. De club kan het geld van Korotaev goed gebruiken, maar hij is al een tijdje verwikkeld in een conflict met fondsbelegger Helin. Er wordt beweerd dat de vier miljoen euro die Korotaev neertelde voor de aandelen in Roda afkomstig is uit fondsen die klanten van Helin toevertrouwden aan zijn onderneming PKP Asset Management.

Vorig jaar werd Korotaev tot een celstraf van drie jaar veroordeeld, wegens het uitschrijven van een ongedekte cheque ter waarde van 17,7 miljoen euro. Later werd deze straf omgezet in een boete van 3500 euro. In hoger beroep hoopt Korotaev deze boete ook kwijt te schelden, wat zou kunnen betekenen dat hij het bedrag van de ongedekte cheque ook niet terug hoeft te betalen. Zoals het er nu naar uitziet, moet de zakenman de 17,7 miljoen euro én negen procent rente terugbetalen aan Helin.

Update 14 maart 07.44 uur - 'Korotaev keert eind april mogelijk terug naar Nederland'
Het einde lijkt in zicht wat betreft de soap rond Aleksei Korotaev. De Rus investeerde eerder al een bedrag van om en nabij de vier miljoen euro in Roda JC Kerkrade, maar werd in februari 2017 opgepakt in Dubai vanwege het uitschrijven van een ongedekte cheque. Na een slepend onderzoek lijkt alles erop te wijzen dat Korotaevs handtekening echter is vervalst en hij hoopt binnenkort zijn naam helemaal te kunnen zuiveren. De Telegraaf meldt dat de rechtbank eind april tot een uitspraak zal komen, waardoor het reisverbod voor Korotaev opgeheven kan worden. De Rus kreeg eerder al een verklaring van goed gedrag van de autoriteiten in Dubai.

Zie jij Aleksei Korotaev nog volledig eigenaar van Roda worden?

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
5
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties