Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Kou uit de lucht tussen Vreven en aanwinst na 'goed gesprek'

Laatste update:

Oosterwijk maakte enkele minuten voor het einde van de winterse transfermarkt de tijdelijke overstap naar NAC. "Hij heeft zeer teleurgesteld gereageerd op zijn niet-basisplaats. Ik vond zijn reactie niet top", laat Vreven aan Omroep Brabant weten. "Hij mag best vinden dat hij in de basis hoort, maar je moet wel de normen en waarden in het vaandel houden. Bij NAC is er een wij-gevoel."

"Het is een jonge jongen die fouten mag maken en ik hoop dat hij ervan leert. Ik had er geen goed gevoel bij en morgen gaan we rustig rond de tafel zitten en een goed gesprek voeren." Oosterwijk debuteerde vrijdag tijdens het uitduel met FC Den Bosch in de basis van NAC. In de slotfase redde hij de eer, door uit een strafschop de eindstand te bepalen op 2-1.

Update dinsdag 7 februari 2017 18.55 uur - Kou uit de lucht tussen Vreven en aanwinst na 'goed gesprek'
Na een goed gesprek tussen Jari Oosterwijk en NAC Breda-trainer Stijn Vreven is de FC Twente-huurling in genade aangenomen, meldt BN/DeStem. Maandagavond ontbrak hij nog in de wedstrijdselectie voor het duel met FC Dordrecht (1-0 winst), dinsdag trainde hij weer met de groep. Verwacht wordt dat hij vrijdag tegen RKC Waalwijk weer bij de groep zit.

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties