Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Kramer krijgt forse schorsing na uitschelden arbiter

Laatste update:

Kramer werd weggestuurd vanwege commentaar op de leiding. 'It was f*cking offside' en 'f*ck you', zou hij op enig moment hebben geroepen. "Ik weet niet wat er met Kramer en de scheidsrechter is gebeurd. Ik kan niet liplezen. Ik wil er niet te veel over kwijt", reageert trainer Fred Rutten in de Israëlische media.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Tot de rode kaart controleerden we de wedstrijd. We creëerden kansen en na de rode kaart was dat voorbij. Het veranderde het spelbeeld. Als je met tien man tegen Maccabi Tel Aviv staat, dan wordt het heel moeilijk. Onze laatste pass was vaak niet goed. We hebben verder goed gespeeld en moet zo blijven doorgaan", aldus Rutten.

Kramer liet zijn contract bij Sparta Rotterdam vorig seizoen ontbinden en tekende een contract voor één seizoen bij Maccabi Haifa. Sparta had hem in februari vastgelegd. Kramer was toen ook clubloos nadat zijn contract bij Feyenoord was verscheurd. Hij was overbodig in De Kuip en maakte zich onmogelijk nadat hij tijdens de rust van het bekerduel met Heracles Almelo een broodje kroket had gegeten.

Update woensdag 29 augustus 17.10 uur - Kramer krijgt forse schorsing na uitschelden arbiter
Michiel Kramer kreeg bij zijn debuut voor Maccabi Haifa tegen Maccabi Tel Aviv een rode kaart van arbiter Ziv Adler, die stelde dat de spits hem had uitgescholden. Kramer bood nadien zijn excuses aan en heeft die herhaald tijdens de hoorzitting. De aanvaller ontkende dat hij Adler had uitgescholden, maar moet alsnog een schorsing van drie duels uitzitten.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil bij Dortmund opnieuw samenwerken met eerdere succesaankoop'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties