Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Kroatisch beroep na straf voor hakenkruis haalt niets uit

Laatste update:

Kroatië moet bovendien een boete van 100.000 euro betalen en moet twee wedstrijden zonder publiek afwerken, zo valt er in het statement van de UEFA te lezen. Op een speelhelft zagen de televisiekijkers opeens een hakenkruis op het veld en de perschef van de Kroatische bond gaf later aan dat het symbool 'één of twee dagen' van tevoren in het gras moest zijn gemaaid.

"Dit is sabotage en een criminele daad. We verwachten dat de politie de daders oppakt en hebben ook de Europese bond UEFA ingelicht. Dit is een schande: niet alleen voor onze bond, maar voor heel Kroatië", sprak de voorlichter. De UEFA begon een onderzoek en heeft de Kroatische bond nu dus sancties uitgedeeld. Kroatië gaat door het strafpunt met dertien punten aan kop in de poule en wordt op één punt gevolgd door Italië.

Update 4 september 16.12 uur - Kroatische bond gaat in beroep tegen straf wegens hakenkruis
De Kroatische voetbalbond (HNS) vecht de puntenstraf van de UEFA aan. Het land kreeg één punt in mindering in de EK-kwalificatiereeks omdat er voor het duel met Italië van 12 juni jongstleden een hakenkruis in het gras werd gemaaid. Ook moet het land de twee eerstvolgende thuisduels zonder publiek afwerken. Het beroep van de HNS wordt waarschijnlijk later deze maand in behandeling genomen door de Europese voetbalbond.

Update 18 september 16.35 uur - Kroatisch beroep na straf voor hakenkruis haalt niets uit
Bij de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kroatië en Italië (1-1) was een hakenkruis in het gras gemaaid en dat kwam de Kroaten op aftrek van een punt te staan. Kroatië ging in beroep tegen die straf, maar dat beroep heeft geen resultaat opgeleverd. Ook de beroepscommissie van de UEFA vindt het terecht dat er een punt is afgetrokken. Voor Kroatië is het een duur punt, want na een gelijkspel tegen Azerbeidzjan (0-0) en een verliespartij bij Noorwegen (2-0) hangt kwalificatie plots aan een zijden draad.

Een passende straf?

Meer nieuws

Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
11
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
31
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties