Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Kroatische bond bevestigt ontslag Cacic en stelt direct opvolger aan

Laatste update:

Komende maandag neemt Kroatië het in Kiev op tegen Oekraïne en in die wedstrijd zal het dus minimaal een punt moeten behalen om als tweede te eindigen. Directe plaatsing voor het WK lijkt aan de neus van de Kroaten voorbij te gaan, want IJsland sluit de kwalificatiereeks in eigen huis af tegen Kosovo. De Kosovaren pakten tot dusver één punt, waardoor de kans klein is dat IJsland nog punten gaat morsen.

Ondanks dat Kroatië zich nog kan plaatsen voor het WK, zal bondscoach Cacic de kwalificatiereeks niet afmaken. Het feit dat de Kroatië directe plaatsing door de handen heeft laten glippen, wordt de bondscoach dus aangerekend door de Kroatische voetbalbond. Na de remise tegen Finland in Rijeka vond er een crisisberaad plaats, waarbij de bondscoach verteld werd dat hij zijn spullen kan pakken.

Josip Simunic zou nu tijdelijk het stokje overnemen van Cacic. De Kroatische bond wil met zijn ontslag een schokeffect creëren in aanloop naar de beslissende wedstrijd tegen Oekraïne. Luka Modric weigerde vrijdagavond na de teleurstellende interland tegen Finland al om zich achter Cacic te scharen. "Wat we nu moeten doen? We zijn met hem begonnen en zullen door moeten gaan. Er zit niks anders op."

"Tot onze wedstrijd tegen IJsland (1-0 nederlaag, red.) was er niks aan de hand. Dat is nu niks meer waard", vervolgt de middenvelder van Real Madrid tegenover de Kroatische pers. "Om eerlijk te zijn, is deze situatie catastrofaal. Maar we hebben gelukkig nog een kans om het recht te zetten."

Update 7 oktober 13.19 uur - Kroatische bond bevestigt ontslag Cacic en stelt direct opvolger aan
Ante Cacic is niet langer de bondscoach van Kroatië, zo maakt de Kroatische voetbalbond via officiële kanalen bekend. Zlatko Dalic, in het verleden werkzaam voor HNK Rijeka, Dinamo Tirana, Slaven Belupo, Faisaly, Al-Hilal en Al Ain, is per direct aangesteld als zijn opvolger. Dalic heeft zaterdag al de leiding over de training van de Kroatische ploeg.

Snap jij dat Ante Cacic ontslagen wordt?

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties