Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Kusk sluit geen optie uit: 'FC Twente heeft hier ook een stem in'

Laatste update:

In de Jupiler League heeft Kusk steeds een basisplaats, maar Alfred Schreuder haalde hem sinds de Kerstdagen al niet meer bij het eerste. FC Kopenhagen zou nu een eind willen maken aan het uitzichtloze verblijf van de vleugelspeler in Enschede. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De nummer twee van Denemarken zag Kusk twee seizoenen heel sterk spelen in Aalborg en hoopt, dat hij terug wil keren naar zijn oude speelterrein.

De 23-jarige Kusk ligt nog tot medio 2018 vast bij FC Twente, maar de club zal waarschijnlijk niet veel moeite doen, om hem te behouden. De zomeraanwinst speelt immers niet en de club moet flink besparen op overbodige spelers. Bij FC Kopenhagen spelen momenteel ook Mathias 'Zanka' Jörgensen, Christian Poulsen en Steve De Ridder.

Update 19 maart 21.20 uur - Kusk sluit geen optie uit: 'FC Twente heeft hier ook een stem in'
Kasper Kusk vertrekt mogelijk weer gauw bij FC Twente. Dat zegt zaakwaarnemer John Sivebaek in de Deense media: "We sluiten niets uit. Maar Twente heeft hier ook een stem in." De aanvaller zou in de belangstelling staan van FC Kopenhagen, maar ook zijn vroegere werkgever Aalborg BK is in de markt. "We zouden het geweldig vinden om hem naar huis te halen, maar dan moeten hij en Twente wel mee willen werken", reageert sportief directeur Allan Gaarde.

Moet FC Twente Kasper Kusk een tweede kans geven?

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
3
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
3
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties