Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: KV Oostende maakt overstap Richairo Zivkovic wereldkundig

Laatste update:

Eerder leek de 22-jarige aanvaller nog op weg naar het Zwitserse FC Sion, maar deze deal ketste af vanwege te hoge salariseisen van zijn management. Zivkovic staat sinds de zomer van 2017 onder contract bij Oostende. Dit seizoen kwam hij tot dusver tot 3 goals in 21 competitiewedstrijden. De afgelopen twee wedstrijden werd hij niet meer geselecteerd door trainer Gert Verheyen. Hij is overbodig geraakt en maakt nu voor ongeveer zes ton de overstap naar China.

Zivkovic brak op jonge leeftijd door bij FC Groningen. Ajax raakte overtuigd en haalde hem voor een bedrag van ruim twee miljoen euro naar Amsterdam. Hij kwam bij Ajax geen moment uit de verf en werd vervolgens uitgeleend aan Willem II en FC Utrecht. Medio 2017 liet Ajax Zivkovic definitief vertrekken.

De inmiddels 22-jarige spits werd voor 1,2 miljoen euro verkocht aan Oostende, waar hij met zijn salaris zwaar op de begroting drukt. Binnenkort vliegt Zivkovic met zijn management naar China om de deal af te ronden.

Update 18 februari 17.07 uur - KV Oostende maakt overstap Richairo Zivkovic wereldkundig
Richairo Zivkovic maakt definitief de overstap naar het tweede niveau van China. KV Oostende, waar de Nederlandse spits het afgelopen anderhalf jaar onder contract stond, maakt zijn overstap op de clubwebsite wereldkundig. "Soms zagen we wel degelijk flitsen van zijn talent, maar de grote doorbraak bleef ook bij ons uit," aldus sportief directeur Hugo Broos. "Het was geen geheim dat Zivkovic een duur contract had en dat hij mocht vertrekken indien er zich een interessante opportuniteit voordeed. Die kwam nu uit de bus met de Chinese tweedeklasser Changchun Yatai". Volgens Broos ontvangt de Belgische club een groot deel van de aan Ajax betaalde transfersom van 1,2 miljoen euro terug. "Én Zivkovic ondertekent een lucratief contract. Iedereen gelukkig dus en met de komst van Tom De Sutter anticipeerden wij trouwens al op zijn vertrek. We wensen Richairo het allerbeste toe in het verdere verloop van zijn carrière", besluit Broos.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties