Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Kwakkelend NAC Breda krijgt mogelijk ook nog eens puntenstraf

Laatste update:

Zukanovic werd in het begin van dit seizoen overgenomen van de Servische club Rode Ster Belgrado en speelde in de eerste seizoenshelft zijn wedstrijden in de A1. Na het vertrek van Stipe Perica werd de Serviër doorgeschoven naar het eerste elftal en Robert Maaskant liet hem dus al drie keer invallen. De vraag is nu of de negentienjarige Zukanovic wel in het betaalde voetbal actief mag zijn.

Voor het onderzoek worden ondermeer NAC en de desbetreffende tegenstanders gehoord. De huidige nummer zeventien van de Eredivisie wacht de uitslag van het vooronderzoek af en zal hierna met een verweerschrift komen, zo maakt het alvast bekend op de officiële website. NAC zal hangende het onderzoek geen verdere uitspraken doen.

Update 13.40 uur - Kwakkelend NAC Breda krijgt mogelijk ook nog eens puntenstraf
Het kwakkelende NAC Breda heeft dit seizoen drie keer een beroep gedaan op Milos Zukanovic, die mogelijk helemaal niet speelgerechtigd was. De KNVB heeft een onderzoek ingesteld naar drie wedstrijden waarin Zukanovic binnen de lijnen kwam als invaller. Een woordvoerder van de KNVB laat aan Voetbal International weten dat er diverse straffen mogelijk zijn: van berisping tot puntenstraf. Een reglementaire 3-0 nederlaag van de wedstrijden is zeer onwaarschijnlijk, het overspelen van de wedstrijden behoort wel tot de mogelijkheden, zo meldt het weekblad.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
108
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties