Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Labyad accepteert voorstel en mist start nieuwe seizoen

Laatste update:

Labyad heeft tot 16.30 uur de tijd om te beslissen of hij het voorstel accepteert of dat hij de tuchtcommissie het incident nog eens laat beoordelen. De aanvaller speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Vitesse en keert normaal gesproken terug naar Sporting Portugal. Een eventuele schorsing zou hij in principe meenemen naar een andere competitie.

Toen Labyad de overtreding op Uth maakte, stond Heerenveen nog met 1-2 voor. Labyad had een rode kaart moeten krijgen, maar mocht op het veld blijven staan en scoorde vervolgens nog in de 5-2 overwinning van Vitesse. De Arnhemmers gaan door deze overwinning de Europa League in.

Update 2 juni 16.33 uur - Labyad accepteert voorstel en mist start nieuwe seizoen
Zakaria Labyad heeft besloten om het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal te accepteren. Dat meldt Voetbal International. De aanvaller van Vitesse wordt voor vier wedstrijden geschorst en mist hierdoor de start van het nieuwe seizoen. Labyad keert in de zomer normaal gesproken terug naar Sporting Portugal, maar neemt deze schorsing in principe mee.

-
Vier duels schorsing zou een gepaste straf zijn voor Zakaria Labyad

Meer nieuws

Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
0
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
1
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties