Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Labyad tart PSV opnieuw en poseert in tenue van Sporting

Laatste update:

De Brabantse club wil volgens het Eindhovens Dagblad een deel van Labyads salaris van afgelopen seizoen terugvorderen. De Utrechtse tiener wekte volgens PSV het vertrouwen dat hij bij de club zou bijtekenen. Dat zei hij ook hardop in een interview in april. In ruil daarvoor kreeg hij een hoger salaris, zo claimt PSV nu. Maar Labyad besloot toch anders en volgens het Portugese Record is Labyad nu in Lissabon om een vijfjarig contract te tekenen bij Sporting.

De advocaat van Labyad vindt dat PSV helemaal niet het recht heeft om salaris terug te eisen en spreekt van eenzijdige berichtgeving in de media, zo tekent het dagblad op. "Er is geen enkel verband tussen de optie en het salaris. De speler zelf wil ook dat we de zaak oplossen, om de rust te bewaren kunnen we daarover nu niks zeggen."

Update 2 juli 19:30 uur - Labyad tart PSV opnieuw en poseert in tenue van Sporting
Sporting Portugal claimt een vijfjarig contract te hebben afgesloten met Zakaria Labyad. De middenvelder van PSV poseert maandagavond op de officiële website van Sporting in een shirt van de Portugese club. De clubs zijn echter nog niet tot een akkoord gekomen. Labyad betwist de geldigheid van zijn contract bij PSV en beweert transfervrij te zijn. Volgens PSV heeft de negentienjarige middenvelder zijn contract te laat opgezegd. De Eindhovense club wil geld zien van Sporting.

Meer nieuws

Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
2
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
16
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties