Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Labyad vindt alsnog uitweg en gaat in Duitsland aan de slag'

Laatste update:

Volgens A Bola zijn er twee opties voor Labyad: PSV en Fulham. Voor beide clubs geldt dat zij Labyad mogen huren van Sporting met een optie tot koop. In Lissabon rekent men er sowieso niet op dat er in januari een vereniging langskomt die bereid is de ex-PSV'er permanent over te nemen. Daarvoor heeft hij het laatste halfjaar simpelweg te weinig wedstrijden gespeeld.

Labyad vertrok anderhalf jaar geleden met veel tumult uit Eindhoven, na drie seizoenen in het eerste. Eerder dit seizoen nam hij contact op met Marcel Brands en bood hij zijn excuses aan voor de manier waarop hij wegging bij PSV. Brands zei daarna in de media dat een terugkeer van Labyad niet aan de orde was. Eind november zei zaakwaarnemer Pires dat zijn cliënt bereid was bij te tekenen tegen een lager salaris, maar dat deed Sporting niet.

De nummer drie van de Liga Sagres zit nu nog steeds met het forse salaris van Labyad opgescheept, maar hoopt snel van hem af te komen. Men wacht af hoe het gesprek met Pires maandag verloopt en wat voor opties de zaakwaarnemer aandraagt. Ook met het management van Jeffren zal worden gesproken. De 25-jarige Spanjaard, ex-Barcelona, is net als Labyad overbodig en mag gaan.

Update 31 december 12.53 uur - Sporting Portugal en Labyad verplaatsen afspraak
Sporting Portugal wilde maandag duidelijkheid verschaffen over de situatie van Zakaria Labyad, maar dat is niet gelukt. A Bola schrijft dat de Portugezen besloten hebben de afspraak met zaakwaarnemer Jorge Pires te verplaatsen richting januari. Wat de precieze nieuwe datum is, is nog niet duidelijk. De bedoeling van het gesprek is uit te vinden of er een oplossing is voor Labyads situatie. De middenvelder komt niet aan spelen toe en mag weg uit Lissabon. Sporting denkt dat geen enkele club hem wil kopen, omdat hij dit seizoen nog geen minuut in actie kwam.

Update 3 januari 10.12 uur - 'Labyad vindt alsnog uitweg en gaat in Duitsland aan de slag'
Zakaria Labyad staat op het punt om Sporting Portugal na anderhalf jaar alweer te verlaten. Record meldt vrijdag dat de middenvelder in gesprek is met een Duitse club, waarvan de naam nog onbekend is. Binnen enkele dagen komt er meer duidelijkheid, zo luidt het. Ook PSV en Vitesse zouden interesse hebben getoond, maar een terugkeer van Labyad in de Eredivisie lijkt dus niet meer aan de orde.

Bij welke club zit Zakaria Labyad in de tweede seizoenshelft?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties