Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Labyad zet handtekening onder vet contract in Saudi-Arabië'

Laatste update:

Labyad is met een jaarsalaris van twee miljoen euro een van de bestbetaalde spelers van Sporting Portugal en de club wil derhalve van de 22-jarige Marokkaans international af. Hij zou clubs uit Nederland, België, Turkije en Frankrijk nul op het rekest hebben gegeven, maar lijkt nu dus naar de Verenigde Arabische Emiraten of Qatar te vertrekken.

Record meldde vrijdagavond al dat Labyad naar het Midden-Oosten zou afreizen en datzelfde medium meldt dat hij waarschijnlijk voor een salaris van één miljoen euro (belastingvrij) één seizoen op huurbasis naar het Midden-Oosten zal vertrekken. Voorzitter Bruno de Carvalho wil de ex-speler van Vitesse en Sporting Portugal namelijk niet helemaal kwijt.

Update 10 september 22.38 uur - 'Labyad zet handtekening onder vet contract in Saudi-Arabië'
Zakaria Labyad zet zijn carrière naar alle waarschijnlijkheid voort in Saudi-Arabië. Al-Ittihad komt er in de onderhandelingen met Mbark Boussoufa niet uit en wil daarom de aanvaller van Sporting Portugal huren. De deal wordt mogelijk nog donderdagavond aangekondigd. ZeroZero meldde eerder dat Labyad een aanbieding van Baniyas SC heeft afgewezen.

Is Zakaria Labyad goed genoeg voor Sporting Portugal?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
130

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties