Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Langer verblijf Riechedly bij Ajax is positief voor ontwikkeling'

Laatste update:

Het eerste bod dat vanuit Ajax werd gedaan, kon al rekenen op de waardering van Bazoer. En dat, terwijl er de laatste weken toch werd geïnformeerd naar de achttienjarige middenvelder. Topclubs uit Italië, Spanje, Engeland en Duitsland zouden allemaal navraag hebben gedaan bij Bazoers broer, zo geeft de ochtendkrant aan. Alle clubs werden echter bedankt voor de interesse: Ajax was en bleef eerste gesprekspartner.

Het ziet ernaar uit dat er een nieuw vier- of vijfjarig contract getekend gaat worden. Op dit moment heeft Bazoer nog een verbintenis tot medio 2016 bij Ajax. De ex-jeugdspeler van PSV debuteerde op 6 december in de Eredivisie, thuis tegen Willem II. Vervolgens speelde hij zich zonder veel moeite in de basis van Frank de Boers elftal.

Update 18 maart 15.48 uur - 'Een langer verblijf bij Ajax is positief voor zijn ontwikkeling'
Het lijkt inderdaad een kwestie van tijd voordat Riechedly Bazoer zijn contract bij Ajax verlengt. Broer en zaakwaarnemer Irchandly bevestigt in Voetbal International dat er is gesproken. "Onze intentie is duidelijk: Riechedly heeft het goed naar zijn zin bij Ajax en een langer verblijf is positief voor zijn ontwikkeling. Dat staat voorop", zegt hij. Wel benadrukt hij dat er nog geen handtekening gezet is. Het gevoel over de nog komende gesprekken is echter goed.

Heb jij hoge verwachtingen van Riechedly Bazoer, voor de toekomst?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties