Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Laporte staat drie maanden buitenspel en zet streep door EK

Laatste update:

De aanvoerder van de Franse beloften wilde de negentienjarige middenvelder Liam Henderson van Hibernian FC afstoppen, maar werd in de sprint in zijn gezicht geraakt en ging naar het gras. Tijdens die val klapte zijn been dubbel en volgens verschillende Franse media heeft Laporte bij dat moment de enkel van zijn rechtervoet gebroken.

Laporte moest het duel per brancard verlaten en het is nu de vraag hoe ernstig de kwetsuur is. Het talent kwam tot dusver 149 keer in actie voor Athletic Club en daarin was hij goed voor zeven doelpunten en drie assists.

Update 25 maart 15.04 uur - Athletic Club bevestigt bange vermoedens rondom Laporte
Aymeric Laporte is donderdagavond inderdaad ernstig geblesseerd geraakt aan zijn enkel. Athletic Club heeft de Franse verdediger vrijdag medisch onderzocht en geconcludeerd dat zijn enkel gebroken is na een val in de wedstrijd tussen Frankrijk Onder-21 en Schotland Onder-21. De eerste diagnose is niet goed en het lijkt erop dat Laporte het EK 2016 in eigen land aan zich voorbij moet laten gaan, al doet Athletic daar nu nog geen mededelingen over. Laporte gold naar verluidt als een belangrijk doelwit voor Josep Guardiola bij Manchester City en voor Luis Enrique bij Barcelona.

Update 29 maart 19.52 uur - Laporte staat drie maanden buitenspel en zet streep door EK
Aymeric Laporte moet het EK in Frankrijk definitief aan zich voorbij laten gaan. De centrale verdediger van Athletic Club heeft zich dinsdag aan zijn enkel laten opereren en ligt drie tot vier maanden in de lappenmand, zo maakt de club uit het Baskenland bekend.

Informaros que hay imágenes negativas en las primeras pruebas??, Mañana haré mas pruebas y os mantendré informado. Gracias por todos los mensajes de apoyo! Sois grandes. #AL4 Je vous informe que d'après les premières analyses les résultats sont négatifs (mauvais)??, demain je ferrais plus de tests et je vous tiendrais au courant. Merci pour tout les messages de soutient. #AL4

Een foto die is geplaatst door Aymeric Laporte (@a.laporte) op


Zou jij een fitte Aymeric Laporte selecteren voor de Franse EK-selectie?

Meer nieuws

Ooggetuige vertelt wat hij zag: NAC-teammanager Karelse greep collega bij keel
0
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
0
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
33
Celtic verslaat Rangers in Old Firm ondanks goal Dessers: 54ste landstitel nabij
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
9
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties