Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Lavezzi biedt excuses aan na veelbesproken 'spleetogengebaar'

Laatste update:

"Rot zo snel mogelijk op uit China, graag", schrijft een voetbalvolger. "Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Waarom staat Hebei hem tijdens een officieel sponsorevenement toe om onder de neus van de club dergelijk racistisch gedrag te vertonen?", meent een ander. "China heeft van Lavezzi de bestbetaalde speler ter wereld gemaakt. Hij geeft daar dit voor terug: hij bespot het Chinese publiek. Wat een nette man!", valt er verder op de sociale media te lezen.

Duizenden gebruikers van sociale media roepen de Chinese voetbalbond CFA en Hebei op om actie te ondernemen tegen de 32-jarige Lavezzi, maar de bond en de club hebben nog geen statement doen laten uitgaan. De 51-voudig international van Argentinië maakte in de winter van 2016 voor circa vijfenhalf miljoen euro de overstap van Paris Saint-Germain naar Hebei, een club uit Qinhuangdao.

Update 15 mei 11.00 uur - Lavezzi biedt excuses aan na veelbesproken 'spleetogengebaar'
Ezequiel Lavezzi heeft zijn excuses aangeboden voor de foto waarop hij te zien was met 'spleetogen'. Die actie kwam de aanvaller van Hebei China Fortune op veel kritiek te staan. "De foto's werden genomen op officieel verzoek van de competitieorganisatie van de Super League. We werden geïnstrueerd door de fotograaf en ik probeerde de foto's interessant te maken door wat gekke bekken te trekken. De foto's zouden later gebruikt worden voor amusementsdoeleinden. Ik heb nooit enige intentie gehad om het Chinese volk te beledigen. Ik ben erg gelukkig bij Hebei en zie mijn tijd in China als een groot avontuur. Ik bied mijn excuses aan voor het geval de foto het Chinese publiek en de fans heeft gekwetst. Ik zal in de toekomst voorzichtiger zijn", schrijft de Argentijn.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op


Moet Ezequiel Lavezzi bestraft worden?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
12
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties