Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Leicester City-trainer biedt excuses aan voor opmerkingen

Laatste update:

De verslaggever wilde van Pearson weten welke kritiek op zijn spelers hem het meeste dwars heeft gezeten dit seizoen. "Jij hebt met je hoofd in de wolken gelopen, je bent er een tijdje uit geweest of je hebt gewoon een ander team gevolgd. Want als je het antwoord op die vraag zelf niet weet, ben je achterlijk. Als je dat écht niet weet, ben je een struisvogel. Je kop steekt in het zand. Is dat zo? Ben je wel flexibel genoeg om je hoofd in het zand te krijgen? Ik vermoed van niet."

Pearson zette zijn tirade vervolgens voort, ondanks pogingen van andere aanwezige journalisten om de persconferentie te beëindigen. "Ik zie je hier vaak rondlopen. Dat juist jij die vraag stelt is vreemd. Dat betekent dat je enorm stom bent, of gewoon erg dom. Anders zou je zoiets nooit vragen. Het spijt me vriend, maar je bent gek. Ik weet dat je hier vaker bent, dus kap met deze onzin. Heb je nog een andere vraag? Kom op dan, vraag maar. Of lukt je dat niet?", besloot de manager zijn rant.

Update 30 april 16.13 uur - Leicester City-trainer biedt excuses aan voor opmerkingen
Leicester City-trainer Nigel Pearson heeft zijn excuses gemaakt voor de opmerkingen die hij naar het hoofd van journalist Ian Baker slingerde. Na de nederlaag tegen Chelsea schoot Pearson uit zijn slof tegen Baker, die hem tijdens de persconferentie vroeg welke kritiek op zijn spelers hem het meeste dwars heeft gezeten dit seizoen. Pearson gaf donderdag toe dat hij te ver ging en bood zijn excuses aan. "Het spijt me van gisteravond. Ik denk dat het goed is dat ik dit doe, waar de camera's bij zijn en ik hoop, dat het onze relatie niet beschadigt." Baker accepteerde die. "Fair van hem dat hij zo groot is, dat hij sorry zegt", aldus de verslaggever via Twitter.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
12
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
18
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties