Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Lens hard op weg naar Premier League; keuring in aantocht

Laatste update:

In het seizoen 2012/13 waren zowel Lens als Advocaat werkzaam in Eindhoven. De flankspeler maakte toen, afwisselend vanaf de vleugel en in het centrum, vijftien doelpunten in de Eredivisie. Hij zag zijn sterke seizoen beloond worden met een transfer naar Dynamo Kiev. Velen zetten destijds vraagtekens bij de overstap, maar zelf zei Lens toen al dat hij op termijn misschien bij een grotere club in West-Europa terecht zou kunnen komen.

Mogelijk is het moment nu daar. Sunderland heeft grote veranderingen voor ogen, nadat men vorig seizoen een moeilijke tijd kende. Onder Gustavo Poyet ging het niet goed en uiteindelijk lukte het Advocaat om de club 'erin' te houden. Hij leek vervolgens weg te gaan, maar voorzitter Ellis Short hield hem toch aan boord en beloofde de Nederlandse trainer een aanzienlijk transferbudget voor de zomermaanden.

Een som van 11,2 miljoen euro zou besteed kunnen worden aan Lens. De Daily Mail claimt in ieder geval te weten dat Sunderland een bod van die grootte heeft uitgebracht op de dertigvoudig international van Oranje. Behalve Lens zijn er nog twee landgenoten genoemd: Advocaat zou ook een oogje houden op Ron Vlaar en Virgil van Dijk. Van Dijk is zijn eerste optie voor de verdediging: mocht de komst van de Celtic-stopper mislukken, dan ziet Advocaat in de transfervrije Vlaar een interessante kandidaat.

Update 13 juli 13.36 uur - Lens hard op weg naar Premier League; keuring in aantocht
Jeremain Lens is op weg naar Sunderland. Volgens ESPN ondergaat de international van het Nederlands elftal maandag een medische keuring bij de club van Dick Advocaat. Dynamo Kiev is naar verluidt akkoord gegaan met een bod van ruim twaalf miljoen euro en heeft de speler toestemming gegeven om naar Engeland te reizen. Lens wordt na Sebastián Coates en Adam Matthews de derde zomeraanwinst van the Black Cats.

Zou Sunderland een geschikte club zijn voor Jeremain Lens?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
83
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
24
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties