Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Levenslange schorsing vanwege 'ideologische propaganda' in Turkije

Laatste update:

De procureur van Aken is een onderzoek gestart wegens poging tot moord en zij sluit politieke motieven voor de daad niet uit. Naki, die ongedeerd is, is ervan overtuigd dat het een gerichte aanval was. De Duitser met Koerdische wortels, die eerder onder contract stond bij onder meer Bayer Leverkusen en SC Paderborn, is een criticus van de Turkse regering en Recep Erdogan.

In mei werd de 28-jarige aanvaller door een rechtbank in Turkije tot achttien maanden cel met uitstel veroordeeld wegens het 'verspreiden van terreurpropaganda' nadat hij op sociale media gunstige uitspraken had gedaan over de in Turkije verboden Koerdische arbeiderspartij PKK. Sindsdien geldt de voormalig jeugdinternational voor Ankara als een 'staatsvijand' en voor de Koerden als 'held'.

"Ik vrees voor mijn leven", laat Naki in gesprek met die Welt weten. "Een kogel heeft mijn autoraam precies in het midden geraakt, de andere kwam vlak bij een autoband terecht. Gelukkig ben ik niet geraakt. Ik ben een wandelend doelwit in Turkije, omdat ik een pro-Koerdische gedachtegang heb. Ik wist altijd al dat er iets kon gebeuren, maar nooit dat dat in Duitsland in zou gebeuren."

Update 30 januari 2017 19:30 - Levenslange schorsing vanwege 'ideologische propaganda' in Turkije
De Turkse voetbalbond heeft Deniz Naki dinsdag een schorsing van drieënhalf jaar opgelegd, wat in Turkije neerkomt op een levenslange schorsing. De middenvelder van de derdeklasser Amedspor deelde onlangs een filmpje, waarin hij opriep deel te nemen aan een protestmars door Keulen tegen het Turkse militaire geweld in het grensgebied met Syrië. Naki zou zich daarmee hebben schuldig gemaakt aan 'discriminatie en ideologische propaganda'. De voormalig Duits jeugdinternational werd eerder al eens vanwege dezelfde reden voor twaalf wedstrijden geschorst. Vorige maand werd hij vanuit een rijdende auto meerdere keren beschoten op een snelweg in Düren, dicht bij de grens met Nederland en België.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
4
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
36
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties