Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Lewandowski schikt zich in zijn lot en blijft bij Bayern München

Laatste update:

Lewandowski hoopt zelf nog altijd op een transfer naar Real Madrid. De Koninklijke is echter niet van plan om alles op alles te zetten om Lewandowski los te weken bij Bayern. Zelfs al zou Real Madrid dat wél doen, dan belooft Bayern niet te zullen meewerken. "We willen een duidelijk signaal versturen naar mensen binnen en buiten de club: Bayern is compleet anders dan andere clubs, die zwak worden als bepaalde bedragen op tafel liggen", aldus Rummenigge.

"We willen uitstralen dat onze deuren gesloten blijven. We zijn heel erg tevreden over Lewandowski. Bovendien zijn er op zijn positie maar een paar spelers met vergelijkbare kwaliteiten", vervolgt de sportbestuurder dinsdag in gesprek met TZ. "We hebben geen interesse in een verkoop. Het maakt niet uit of er een bod van 100 of 150 miljoen euro komt. Onze topspelers blijven bij ons."

Voor de camera van Sky bezigt trainer Kovac soortgelijke woorden. Hij is op de hoogte van de vertrekwens van Lewandowski, maar wil zijn spits toch binnenboord houden. "Iedereen heeft het recht om zijn wensen duidelijk te maken. Het klopt dat Robert erover nadenkt om naar een andere club te gaan. Maar wat hij wil staat los van wat wij willen", aldus Kovac. "De situatie is heel duidelijk: hij blijft in München."

Update 8 augustus 06.47 uur - Lewandowski schikt zich in zijn lot en blijft bij Bayern München
Robert Lewandowski schikt zich in zijn lot en blijft gewoon bij Bayern München. Trainer Niko Kovac maakte in gesprek met BILD een einde aan alle speculaties over een mogelijk vertrek van de Pool. "Robert weet hoe ik over hem denk en wat ik van hem verwacht', aldus Kovac. 'Hij behoort wereldwijd zeker tot de top drie van aanvallers. We zullen hem daarom zeker niet laten gaan Dat is de mening die ik hem heb meegegeven. Robert heeft dat geaccepteerd."

Stelt Bayern München zich correct op?

Meer nieuws

Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
13
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
4
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
8
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
16
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
84

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties