Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Liverpool doet noodgreep om achterhoede te versterken

Laatste update:

Liverpool zou de 24-jarige Caulker tot het einde van het seizoen huren van Queens Park Rangers, dat de verdediger in het afgelopen halfjaar al verhuurde aan Southampton. Mede door de aanwezigheid van Virgil van Dijk stelde Ronald Koeman Caulker echter nauwelijks op. De mandekker leek terug te gaan keren naar QPR, maar krijgt nu toch de kans om in de Premier League actief te blijven.

Jürgen Klopp is wanhopig op zoek naar vers bloed voor zijn achterhoede, nu Dejan Lovren, Mamadou Sakho én Martin Skrtel in de lappenmand zitten. Tiago Ilori werd ook al teruggehaald van een verhuurperiode bij Aston Villa, terwijl de Portugees geen enkele wedstrijd heeft gespeeld voor de hekkensluiter van de Premier League. Caulker moet Klopp wat meer lucht geven.

Update 12 janari 14.03 uur - Liverpool doet noodgreep om achterhoede te versterken
Liverpool heeft zich dinsdagmiddag versterkt met Steven Caulker. De 24-jarige verdediger wordt tot de zomer gehuurd van Queens Park Rangers, nadat hij de voorbije maanden al op huurbasis bij Southampton verbleef. Ronald Koeman gebruikte hem maar heel weinig en dus leek Caulker terug te keren bij QPR, maar Liverpool neemt de huurdeal nu over. Tot de zomer moet Caulker trainer Jürgen Klopp wat meer armslag geven, achterin. Liverpool wordt geplaagd door blessures en kan niet beschikken over Dejan Lovren, Mamadou Sakho en Martin Skrtel.

Steven Caulker zou een goede oplossing zijn voor Liverpool

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
23
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties