Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Liverpool moet Alisson vier tot zes weken missen'

Laatste update:

De Braziliaanse doelman viel uit met een kwetsuur aan zijn kuit en in de Engelse media wordt er gespeculeerd over een spierscheuring. Als Alisson inderdaad een dergelijke blessure heeft opgelopen, staat hij mogelijk een maand of vier aan de kant.

Klopp wilde zelf na afloop van de wedstrijd niet op de zaken vooruitlopen: "Het ziet er niet goed uit voor Alisson, maar we zullen een oplossing vinden en verdergaan. Hij voelde iets in zijn kuit. Hij keek achter zich omdat hij dacht dat hij door iets geraakt werd", reageerde de Duitse oefenmeester na afloop van het duel tegenover de pers.

Liverpool neemt het woensdag in het kader van de Europese Supercup op tegen Europa League-winnaar Chelsea, maar Alisson zal dan volgens Klopp in ieder geval niet van de partij zijn. Hij werd tegen Norwich vervangen door nieuwkomer Adrián, die Simon Mignolet opvolgde als reservedoelman en woensdag ook zal keepen: "Hij is een goede keeper. Hij is rustig aan de bal en hij is ook goed op zijn lijn, daarom hebben we hem gehaald. Dit is goed voor hem, maar we hebben nu wel een probleempje met Ali."

Update 10 augustus 13.23 uur - 'Liverpool moet Alisson vier tot zes weken missen'
Alisson viel vrijdagavond in de eerste Premier League-wedstrijd van Liverpool tegen Norwich City uit met een kuitblessure en meteen na afloop van de wedstrijd werd in Engeland bericht over een mogelijk maandenlange absentie van de doelman. Zaterdag komen de Daily Mail en de Daily Mirror echter met meer hoopgevende berichten voor the Reds, al zullen zij hun keeper naar alle waarschijnlijkheid wel enige tijd moeten missen. De verwachting is namelijk dat Alisson een scheur in zijn kuit heeft opgelopen, waarvan hij vier tot zes weken zal moeten herstellen. Nieuwkomer Adrián, die vrijdag al zijn debuut maakte, zal zolang de honneurs waarnemen.

Denk jij dat Liverpool ook zonder Alisson van Chelsea zal winnen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties