Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Liverpool-transfer van tien miljoen valt in het water door keuring'

Laatste update:

Afgelopen weekend kwam al naar buiten dat Liverpool een akkoord had bereikt met QPR over een transfersom van naar verluidt 10,5 miljoen euro. The Reds moesten het nog wel eens zien te worden met de Fransman zelf, maar dat lijkt inmiddels te zijn gebeurd. De 27-jarige Rémy wordt de vijfde zomeraankoop van Liverpool, dat zich eerder al versterkte met Rickie Lambert, Emre Can, Adam Lallana en Lazar Markovic. Brendan Rodgers schijnt echter nog lang niet klaar te zijn.

De manager wil ook zijn verdediging nog versterken en voor die linie is Dejan Lovren van Southampton de belangrijkste kandidaat. Verder schijnen Liverpool en Lille het al eens te zijn over een transfersom voor Divock Origi en is het de bedoeling dat de Belgisch international ook deze week nog naar Amerika zal komen voor een medische keuring. Het is echter niet duidelijk of de negentienjarige Origi direct voor Liverpool zal gaan spelen, of dat hij eerst nog een jaar verhuurd wordt. Lille wil graag over de aanvaller blijven beschikken.

Update 27 juli 16.05 uur - 'Liverpool-transfer van tien miljoen valt in het water door keuring'
Het heeft er alle schijn van dat Liverpool toch niet in zee gaat met Loïc Rémy. De aanvaller van Queens Park Rangers werd overgevlogen naar de Verenigde Staten om een medische keuring te ondergaan, maar de keuring werd geen succes. Volgens diverse Engelse media is de 27-jarige Rémy afgekeurd door de artsen van Liverpool, waardoor hij niet de vijfde zomeraankoop van de club van manager Brendan Rodgers wordt. Liverpool wilde tien miljoen euro betalen voor de spits. In 2010 kwam bij Rémy een hartaandoening aan het licht, maar volgens artsen was dat geen belemmering om profvoetbal te spelen. Het is niet bekend of die hartkwetsuur de reden is van het afketsen van de transfer naar Liverpool.

Loïc Rémy lijkt mij een aanwinst voor Liverpool

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
4
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
40
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
6
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
61
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties