Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ljajic senior neemt schuld op zich voor stille zoon bij volkslied

Laatste update:

In een officieel statement heeft de Servische voetbalbond maandag laten weten dat de twintigjarige Ljajic geschorst is. Hij is naar huis gestuurd omdat hij zich niet hield aan de regels van Mihajlovic, bij Fiorentina nota bene de ex-trainer van de middenvelder. Volgens de persverklaring heeft Ljacic, die onlangs nog in het nieuws kwam omdat hij geslagen werd door Fiorentina-coach Delio Rossi, 'om persoonlijke redenen' geweigerd om het volkslied mee te zingen.

"De coach heeft een gesprek met hem gehad. Nadat hem verteld werd dat er persoonlijke redenen waren voor de weigering om mee te zingen, heeft Mihajlovic de speler gezegd dat hij terug naar huis kon." Het oefenduel werd met 2-0 gewonnen door Spanje, dat op het EK moet proberen de Europese titel te prolongeren. Servië heeft zich niet gekwalificeerd voor het toernooi in Polen en Oekraïne, maar speelt donderdag nog wel tegen Frankrijk.

Update 29 mei 18:30 uur - Ljajic senior neemt schuld op zich voor stille zoon bij volkslied
Sahmir Ljajic heeft dinsdag publiekelijk zijn excuses aangeboden voor het gedrag van zijn zoon Adem. De middenvelder van Fiorentina weigerde voor aanvang van de interland tegen Spanje het volkslied van Servië te zingen. Een half uur voor de wedstrijd belde hij met zijn vader, waarbij hij aangaf dat hij de tekst van het lied niet kende. Vader Ljajic raadde zijn zoon naar eigen zeggen aan zijn hoofd naar beneden te houden. "Maar het resultaat is nu bekend", merkt senior op in gesprek met Tanjug. Ljajic hoopt dat zijn zoon op den duur weer terug mag keren bij de Servische ploeg. "Hij is pas twintig jaar en het enige wat hij wil, is voetballen."

-
Vind je het terecht dat Adem Ljajic naar huis is gestuurd?

Meer nieuws

FC Emmen en NAC Breda gaan de play-offs in; MVV vist achter het net
9
FC Groningen verslaat Roda JC en keert na jaar afwezigheid terug naar Eredivisie
57
Willem II keert op eigen kracht als kampioen terug in de Eredivisie
6
Kieft start discussie over Akpom: 'Dat zal voor Ajax een lastige afweging zijn'
7
Donny van de Beek reageert op mogelijke terugkeer bij Ajax: 'Waarom niet?'
14
'Paris Saint-Germain maakt gigantisch bedrag vrij uit vertrek van Mbappé'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties