Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Locadia hoeft niet meer te vrezen voor schorsing na 'spuugincident'

Laatste update:

Locadia en Dumfries hadden het tijdens de wedstrijd een aantal keer met elkaar aan de stok. Na ruim een uur spelen beging de PSV'er een overtreding op Dumfries, waarna hij spuugde. Dumfries beklaagde zich bij scheidsrechter Kevin Blom, maar de arbiter zou het incident ontgaan zijn. Tijdens de wedstrijd kwam Locadia dus goed weg, maar nu moet hij alsnog vrezen voor een straf.

Maandag werd bekend dat de aanklager van de KNVB Hirving Lozano voor twee wedstrijden wil schorsen. De Mexicaan kreeg een directe rode kaart van Blom voor een overtreding op Dumfries. PSV is niet akkoord gegaan, waardoor de zaak donderdagavond wordt behandeld door de onafhankelijke tuchtcommissie in Zeist. Alleen als hij wordt vrijgesproken, kan Lozano zondag meedoen tegen Feyenoord.

Update 12 september 11:43 uur - KNVB bevestigt onderzoek naar spugende Locadia
De aanklager betaald voetbal is officieel een vooronderzoek gestart naar Jürgen Locadia, zo meldt de KNVB via officiële kanalen. Locadia en PSV hebben tot woensdag 10.00 uur om hun verklaringen naar de aanklager te sturen. Op basis van het vooronderzoek zal de aanklager met een schikkingsvoorstel komen. Locadia moet vrezen voor een schorsing omdat hij tijdens de wedstrijd tussen sc Heerenveen en PSV naar Denzel Dumfries gespuugd zou hebben.

Update 14 september 11.06 uur - Locadia hoeft niet meer te vrezen voor schorsing na 'spuugincident'
Jürgen Locadia hoeft niet meer te vrezen voor een straf nadat hij tijdens de wedstrijd tussen sc Heerenveen en PSV gespuugd zou hebben naar tegenstander Denzel Dumfries. De aanklager betaald voetbal stelde een onderzoek in, maar onderneemt verder geen stappen naar de PSV-aanvaller. De zaak is geseponeerd, zo melden diverse media.

-
Jürgen Locadia verdient een schorsing

Meer nieuws

Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties