Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Lodeiro reist voor niets mee naar Madrid en zit op tribune

Laatste update:

Frank de Boer kan in ieder geval beschikken over bijna al zijn basisspelers: alleen linksback Nicolai Boilesen ontbreekt. "Iedereen is ongeschonden uit de wedstrijd met FC Twente gekomen", zei De Boer, die Nicolas Lodeiro voor de zekerheid als negentiende man zal meenemen, in De Telegraaf. Ajax vliegt maandagmorgen om 10:00 uur naar Madrid.

De Boer is, in tegenstelling tot Martin Jol vorig jaar, niet van plan zich aan te passen. "Natuurlijk zullen we zorg besteden aan hun gevaarlijke accenten. Maar we willen ons eigen spel spelen. Niet arrogant, maar met de borst vooruit. Die kwaliteiten hebben we. Als we iets willen betekenen in de Champions League dan moeten we durf tonen. Anders kunnen we net zo goed thuis blijven."

Update 27 september 15:58 uur - Lodeiro reist voor niets mee naar Madrid en zit op tribune
Ajax mag dinsdagavond voor het Champions League-duel met Real Madrid slechts achttien spelers op het wedstrijdformulier zetten. Uit voorzorg nam trainer Frank de Boer Nicolas Lodeiro als negentiende man mee naar de Spaanse hoofdstad, maar omdat de rest van de selectie van de Amsterdammers fit is gebleken, is er voor de Uruguayaanse middenvelder geen plaats, meldt NUsport.

UEFA Champions League
Real Madrid
3 - 0
Ajax
Ajax moet zich aanpassen aan Real Madrid

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties