Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Lodeweges en Peersman akkoord met aanklager betaald voetbal

Laatste update:

Lodeweges was het niet eens met de beslissing van scheidsrechter Kevin Blom om Luciano Slagveer voor rust weg te sturen, met zijn tweede gele kaart. Blom sommeerde de coach van de Friezen vervolgens ook weg te gaan. De aanklager wil Lodeweges nu één wedstrijd schorsen. Als trainer en club akkoord gaan, mist Lodeweges het thuisduel met Heracles Almelo.

Peersman haalde het einde van de uitwedstrijd tegen Feyenoord niet en moest er twintig minuten voor tijd af, met direct rood. De aanklager heeft hem een voorstel gedaan van drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Als FC Dordrecht akkoord gaat, ontbreekt Peersman tegen zowel Willem II als PSV.

Update 16.25 uur - Lodeweges en Peersman akkoord met aanklager betaald voetbal
Dwight Lodeweges en Marvin Peersman zijn akkoord gegaan met de aanklager betaald voetbal, zo meldt de KNVB via de officiële kanalen. Lodeweges, coach van sc Heerenveen, werd weggestuurd tijdens de wedstrijd tegen Ajax (4-1). Hij is akkoord met een schorsing van een wedstrijd. FC Dordrecht-verdediger Peersman beging in het duel met Feyenoord (2-0) een overtreding en dat kost hem drie wedstrijden (waarvan een voorwaardelijk).

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
38
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
5
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties