Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Lucescu stelt Spartak en Fenerbahçe teleur en blijft in Oekraïne

Laatste update:

"Ik heb besloten dat ik Shakhtar aan het einde van het seizoen ga verlaten. In dit land is een oorlog gaande die niet bevorderlijk is voor de ontwikkeling van het voetbal. Dit is Europa, geen Afrika. Dit soort dingen zou hier niet mogen gebeuren. Ik kan je vertellen dat ik een aanbieding heb gekregen van een Turkse club, maar ik weet nog niet wanneer we daar precies over gaan onderhandelen", aldus Il Luce.

De oud-rechtsbuiten begon zijn trainerscarrière in 1979 en werkte voor onder meer Internazionale, Galatasaray en Besiktas, alvorens hij in mei 2004 naar Shakhtar vertrok. De ereburger van Donetsk won onder meer acht landstitels, vijf nationale bekers en één keer de UEFA Cup. Hij was tussen 1981 en 1986 ook nog bondscoach van Roemenië en in oktober wilde de bond hem opnieuw aanstellen, maar Shakhtar stond zelfs geen dubbelfunctie voor de coach toe.

Het conflict in Oekraïne kan Lucescu ook hard in de portemonnee hebben geraakt. De oefenmeester heeft in de Donbas veel geld in grond en vastgoed geïnvesteerd, maar die regio wordt tegenwoordig bezet door de rebellen. Rekeningen van Lucescu zouden al zijn bevroren, zo weet de Turkse krant Sabah te melden. Lucescu zou in totaal ongeveer 45 miljoen euro kunnen verliezen. Het is onduidelijk of Lucescu hier met Rinat Akhmetov, de clubeigenaar en rijkste man van Oekraïne, al tot een oplossing over is gekomen.

Update 21 mei 18.50 uur - Lucescu stelt Spartak en Fenerbahçe teleur en blijft in Oekraïne
Mircea Lucescu blijft toch aan bij Shakhtar Donetsk. De gelouterde trainer heeft op de website van de Oekraïense club aangegeven dat hij zijn contract met minimaal één seizoen gaat verlengen. Clubs als Spartak Moskou en Fenerbahçe lijken de komst van de 69-jarige Roemeen dus te kunnen vergeten.

Zou Mircea Lucescu een goede trainer voor Fenerbahçe zijn, denk je?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties