Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Lurling niet terug naar NAC wegens baangarantie in Den Bosch'

Laatste update:

Inmiddels is de routinier eruit: hij blijft gewoon bij FC Den Bosch. "Ik voel me gevleid door de interesse van NAC, maar een overstap overweeg ik niet. Ik focus me volledig op mijn taken bij FC Den Bosch en hoop op een mooie tweede helft van het seizoen", laat Lurling dinsdag via zijn management weten aan Omroep Brabant.

Een rentree van Lurling bij NAC zou opmerkelijk zijn geweest, omdat hij in het begin van dit kalenderjaar nog vertrok bij die club. Toenmalig hoofdcoach Nebojsa Gudelj wilde niet met hem verder. Lurling vertrok daarop naar sc Heerenveen, een oude werkgever. In de zomer koos hij vervolgens voor een samenwerking met een andere voormalig werkgever, FC Den Bosch.

Update 6 december 23.25 uur - 'Lurling niet terug naar NAC wegens baangarantie in Den Bosch'
NAC Breda wilde Anthony Lurling graag terughalen naar het Rat Verlegh Stadion, maar dat gaat niet gebeuren. De aanvaller blijft bij FC Den Bosch, omdat hij in Breda geen garantie kreeg dat hij na zijn carrière in dienst zou kunnen treden als jeugdtrainer of scout. Dat weet het Brabants Dagblad. De 37-jarige Lurling kan bij Den Bosch wel jeugdtrainer worden, als zijn loopbaan erop zit.

Een verstandig besluit van Anthony Lurling?

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
21
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties