Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Maaskant bevestigt contacten in Breda: 'Nu is NAC aan zet'

Laatste update:

NAC verkeert in de financiële gevarenzone en moet iedere uitgave overleggen met en verantwoorden bij de KNVB. Om gezonder te worden wil het een kapitaalinjectie plegen ter waarde van een half miljoen euro. De bedoeling is dat Robert Maaskant erbij komt als aanvulling op de technische staf: het ziet ernaar uit dat hij in dat geval zal fungeren boven trainer Eric Hellemons en diens assistent Rob Penders.

Daarnaast wil NAC de selectie stevig op peil brengen. De verwachting is dat Dirk Marcellis woensdag wordt onthuld als aanwinst voor de achterhoede; hij is clubloos. Daarnaast zou men in Breda graag zien dat het eveneens clubloze tweetal Guyon Fernandez en Demy de Zeeuw erbij komt. Voetbal International weet dat er onderhandeld wordt met zowel de aanvaller als de middenvelder.

Fernandez was de laatste maanden al een paar maal dicht bij een arbeidsovereenkomst bij andere clubs, maar steeds mislukte het. Hij zit al zonder club sinds hij na het seizoen 2013/14 afscheid nam van PEC Zwolle. De Zeeuw dacht na zijn seizoen bij Anderlecht aan de slag te gaan in de Verenigde Staten, maar ook dat plan vond geen doorgang. Fernandez en De Zeeuw hebben nog wel andere ijzers in het vuur.

Overigens wil directeur Justin Goetzee van NAC niet de indruk wekken dat het vanaf nu ineens een stuk beter zal gaan met de club. Hij wil aan BN De Stem sowieso niet bevestigen hoe groot de kapitaalinjectie daadwerkelijk is en wil ook niet zeggen of er meer spelers kunnen komen dan alleen Marcellis. De naderende komst van Maaskant blijft ook nog onzeker zegt hij; Goetzee stelt dat de zilvervloot niet is binnen gevaren in Breda.

Update 31 december 08.10 uur - NAC wil Maaskant voor zaterdag al voor de groep hebben
Directeur Justin Goetzee wilde dinsdag nog niet hardop bevestigen dat NAC Breda bezig is Robert Maaskant terug te halen naar de club. Collega Graeme Rutjes doet dat een dag later wel in gesprek met het Algemeen Dagblad. De technische man van NAC zegt dat de club zich realiseert, dat de trainersstaf dun bezaaid is met alleen Eric Hellemons en Rob Penders. Maaskant, die van 2008 tot 2010 ook al de scepter zwaaide bij NAC, moet daarom terugkeren om de boel sterker te maken.

"Groot voordeel van Maaskant is dat hij Hellemons en Penders goed kent", legt Rutjes desgevraagd uit. Waar dinsdag nog door BN De Stem en Voetbal International werd gesproken van een soort supervisor-functie, spreekt het Algemeen Dagblad nu toch van de baan van hoofdcoach voor Maaskant. De bedoeling is dat Maaskant uiterlijk zaterdag al voor de groep staat, als NAC op trainingskamp is in het Spaanse Valencia.

Update 31 december 11.17 uur - Maaskant bevestigt contacten in Breda: 'Nu is NAC aan zet'
Het is inmiddels duidelijk dat NAC Breda hoopt dat Robert Maaskant terugkeert als hoofdtrainer en dat de coach zo snel mogelijk wordt aangesteld. Volgens Maaskant, die bevestigt dat de contacten er zijn, is dat aan de club zelf. "We hebben een goed gesprek gehad waarin we over de voorwaarden hebben gesproken. Nu is NAC aan zet", vertelt de 45-jarige oefenmeester aan de NOS. Van een akkoord is dus nog geen sprake, benadrukt Maaskant. "Ik hoor nu overal dat het al rond is, maar dat is echt te voorbarig."

Wiens komst zou NAC écht goed kunnen helpen?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
75
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties