Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Maaskant geeft aanvoerdersband NAC aan winteraanwinst

Laatste update:

"Ik vind het belangrijk dat de aanvoerder een veldspeler is. Jelle blijft het gezicht van NAC en de leider van dit team, een echte captain. Teamgenoten zullen niet minder naar hem luisteren, hij heeft dat door de jaren heen afgedwongen. Maar NAC heeft op dit moment behoefte aan leiderschap in het veld", aldus Maaskant.

Ten Rouwelaar was al sinds 2011/12 aanvoerder van NAC, toen hij de band overnam van Rob Penders. "Ik had het niet verwacht. Als het de club verder helpt, is het prima", laat de sluitpost weten aan Omroep Brabant. Ten Rouwelaar maakte dit seizoen vijf fouten die leidden tot een tegengoal, meer dan iedere andere speler in de Eredivisie. Dat meldt Opta.

Update 9 januari 10.45 uur - Maaskant geeft aanvoerdersband NAC aan winteraanwinst
Dirk Marcellis is de nieuwe aanvoerder van NAC Breda. Robert Maaskant had donderdag al aangekondigd dat hij de band aan een veldspeler wilde geven en NAC maakt een dag later via Twitter bekend dat Marcellis Jelle ten Rouwelaar aflost als captain. Marcellis is nog maar net bij NAC; hij werd deze transferperiode transfervrij overgenomen van AZ. "Ik ben vereerd met vertrouwen van Maaskant", zegt de verdediger. "We gaan er alles aan doen om goede tweede seizoenshelft te draaien."

Het is terecht dat NAC Breda een andere aanvoerder krijgt

Meer nieuws

'Mislintat wil bij Dortmund opnieuw samenwerken met eerdere succesaankoop'
4
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
0
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
26
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties