Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Maaskant tekent voor twee jaar: 'De drive is terug'

Laatste update:

Maaskant komt over van Almere City, waar hij sinds afgelopen maart als technisch directeur werkzaam was. Hij tekende destijds een contract tot de zomer van 2020 bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie, maar laat Almere nu alweer achter zich. Het is onbekend voor hoelang Maaskant gaat tekenen bij VVV; Raymond Ligbrets volgt de flamboyante oefenmeester als assistent naar De Koel.

Maaskant zal bij VVV de opvolger worden van Steijn. Laatstgenoemde maakte onlangs de overstap naar Al-Wahda uit de Verenigde Arabische Emiraten. Jurgen Streppel was aanvankelijk topkandidaat om Steijn op te volgen, maar nadat hij voor Al Jazeera koos, schakelde VVV direct over naar Maaskant.

De oud-verdediger was eerder in de Eredivisie als trainer actief bij Go Ahead Eagles, NAC Breda, FC Groningen, RBC Roosendaal en Willem II. Hij verdween na zijn vertrek bij Go Ahead in 2016 enige tijd uit de voetballerij, voordat hij afgelopen maart als technisch directeur neerstreek bij Almere City. Zijn dienstverband in het Yanmar Stadion blijft dus beperkt tot enkele maanden.

Update 18 juni 13.39 uur - Maaskant tekent voor twee jaar: 'De drive is terug'
Robert Maaskant is de nieuwe trainer van VVV-Venlo, zo melden de Limburgers dinsdag via de officiele kanalen. Raymond Libregts wordt als assistent-trainer toegevoegd aan de technische staf. Beide trainers tekenen een contract voor twee seizoenen. Maaskant gaf eerder aan te stoppen als hoofdtrainer, maar komt dus terug op die beslissing. "Ik heb gemerkt dat ik de meeste lol heb in het werk als trainer", zegt hij op de clubsite. "Dan moet je niet halsstarrig vasthouden aan een eerdere beslissing. Bovendien is de drive om op het veld te presteren helemaal terug. En het is ook leuk om weer met Raymond Libregts samen te werken."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties