Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Maccabi Haifa maakt weg naar Twente vrij voor Rutten'

Laatste update:

Rutten had al zijn ja-woord gegeven om ook volgend seizoen te fungeren als trainer van Maccabi Haifa, waardoor hij de functie van technisch directeur niet zag zitten. De constructie dat Rutten vanuit Israël het technische beleid gaat controleren, wordt door FC Twente voor lief genomen, zo klinkt het. Wanneer zijn contract eindigt bij Maccabi Haifa, kan Rutten alsnog verkassen naar Enschede en mogelijk de rol van technisch directeur op zich nemen.

Twente denkt eraan om voormalig technisch manager Van Leeuwen terug te halen. De sportbestuurder, momenteel actief bij het Deense Esbjerg, maakte indruk door eerder onder anderen Enes Ünal te strikken. Van Leeuwen werkte overigens eerder al samen met Rutten bij Vitesse. Van Leeuwen was eveneens verantwoordelijk voor de komst van Marino Pusic, die in 2015 zich aansloot bij Twente.

Update 9 mei 10.51 uur - 'Maccabi Haifa maakt weg naar Twente vrij voor Rutten'
Maccabi Haifa heeft Fred Rutten toestemming gegeven om toe te treden tot de Raad van Commissarissen van FC Twente, zoe meldt De Telegraaf. Voorzitter Ya'akov Shahar heeft als voorwaarde gesteld dat zijn werkzaamheden in Enschede zijn rol als hoofdtrainer van Maccabi Haifa niet mag belemmeren.

Ted van Leeuwen zou een goede keus zijn voor FC Twente

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
0
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties