Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Mahrez meldt zich op het trainingsveld en kan spelen tegen Man City'

Laatste update:

Niemand van Leicester City heeft Mahrez sindsdien meer gezien en dat heeft ertoe geleid dat inmiddels twee weeksalarissen zijn ingenomen. De A-international zou bij vrienden en familie in zijn vaderland verblijven. Claude Puel wilde donderdag tijdens een ietwat lastige persconferentie niet zeggen of men al contact heeft gehad. De manager kon of wilde ook geen informatie verstrekken over zijn verblijfplaats en datum van terugkeer.

"Ik hoop dat Riyad alles snel achter zich laat en zich weer bij ons meldt", vertelde Puel. "Om hard te werken en te laten inzien dat terugkeren en genieten van voetbal de juiste oplossing is." Mahrez ontbreekt zodoende ook zaterdag in het duel met Manchester City, de club die interesse toonde. "Ik wil geen details over onze relatie prijsgeven. Het is belangrijk dat het binnenskamers blijft", stelde de Fransman. "Mahrez is hoe dan ook een geweldige en belangrijke voetballer voor ons."

Mahrez diende weliswaar een formeel transferverzoek in, maar Manchester City weigerde aan een vraagprijs van naar verluidt 85 miljoen euro te voldoen. Het tegenvoorstel van Leicester City, een geldbedrag én Patrick Roberts, was tegen het zere been van Josep Guardiola. De clubleiding praat momenteel met het management van Mahrez over de situatie en gaat ervan uit dat de 26-jarige Algerijn volgende week de training hervat. Volgende week vrijdag wacht het bekerduel met Sheffield United.

Update 9 februari 11.32 uur - 'Mahrez meldt zich op het trainingsveld en kan spelen tegen Man City'
Het einde van de soap rond de afgeketste transfer van Riyad Mahrez naar Manchester City lijkt in zicht. Diverse Engelse media, waaronder Sky Sports melden dat de Algerijn zich vrijdag weer op het trainingsveld laat zien bij Leicester City en zichzelf beschikbaar heeft gemaakt voor de wedstrijd tegen Manchester City op zaterdag. Of Claude Puel meteen een beroep gaat doen op de Algerijn is echter twijfelachtig, aangezien hij sinds eind januari niet meer meegetraind heeft met the Foxes.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties