Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Maldini zal zich spoedig realiseren dat hij het compleet mis had'

Laatste update:

Maldini geeft in La Gazzetta dello Sport aan dat hij eerst met de Chinese eigenaren wil spreken: "Ik wil weten hoe zij denken, hoe zij tegen het project en de strategie aankijken, enzovoort. Dat lijkt me wel het minste. Er zijn twee duidelijke struikelblokken: het gebrek aan directe verantwoordelijkheid op technisch gebied en een gebrek aan duidelijkheid over mijn rol. Ja, ik kan technisch directeur worden, maar wat houdt dat in? De structuur bestaat dan uit algemeen directeur Fassone, sportief directeur Massimiliano Mirabelli en ik. Het punt is: wat moet ik dan doen? Als ik over iets anders denk dan Mirabelli, wie bepaalt er dan? Dit probleem moet eerst opgelost worden."

"Ik heb de kopers van AC Milan gevraagd wat ze precies van mij verwachten, hoe ze het project met mij voor zich zien. Ik weet nu alleen dat Fassone en Mirabelli ook blijven en dat al die functies elkaar te veel overlappen. Te veel. Mij is verteld dat het doel is om Milan weer terug te brengen naar de beste vijf clubs van de wereld, maar dat betekent dat je heel lang 24 uur per dag moet werken. Ik ben bereid om dat te doen, maar moet wel weten hoe het project precies in elkaar steekt. Ik denk dat het een en ander de komende dagen duidelijk wordt", besluit Maldini, die in totaal 849 wedstrijden voor i Rossoneri speelde.

Update 11 oktober 16.41 uur - Maldini weigert: 'Het was heel makkelijk geweest om ja te zeggen'
Paolo Maldini heeft een rol als technisch directeur bij AC Milan geweigerd. Dat heeft de Italiaanse clublegende dinsdag laten weten middels een statement op social media. "Het zou heel makkelijk geweest zijn om deze rol te accepteren, zonder goed na te denken over de gevolgen die het met zich mee kan brengen. Maar nee, dat kan ik niet. Het is mijn droom om ooit nog terug te keren bij deze club, maar ik denk niet dat dit had gewerkt. Dat ik deze baan niet accepteer heeft niets met geld te maken en het is ook niet zo dat ik geen directeur wilde worden. Ik wil onafhankelijk kunnen denken en handelen."

Update 11 oktober 21.10 uur - 'Maldini zal zich spoedig realiseren dat hij het compleet mis had'
Paolo Maldini weigert een rol als technisch directeur bij AC Milan. Sino-Europe Sports, dat de club overneemt, heeft met teleurstelling gereageerd op dat besluit. "We maken er een winnend project van. Maldini zal zich spoedig realiseren dat hij het compleet mis had. We gaan ons nu weer richten op het afronden van de overname van AC Milan", zo luidt een statement.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
47

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties