Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Man City weigert akkoord te gaan met deal van 108,5 miljoen euro'

Laatste update:

France Football meldt dat Manchester City, dat eerder Alexis Sánchez in het vizier had, zich bij Leicester City heeft gemeld met een bedrag van 68 miljoen euro. Het is nog onbekend of the Foxes het miljoenenaanbod hebben geaccepteerd of niet. Claude Puel, manager van de Premier League-club, zei eerder dat een vertrek van de Algerijn absoluut niet gewenst is.

Eerder meldden diverse Engelse media dat Mahrez ook in de belangstelling staat van onder meer Liverpool en Arsenal. Mahrez zou in een eerder stadium al voor 55 miljoen euro naar the Reds vertrekken, maar dat is vooralsnog niet gebeurd. De 26-jarige aanvaller, die een stap hogerop ambieert, ligt nog tot medio 2020 vast in het King Power Stadium.

Volgens the Guardian heeft Manchester City nog geen officieel bod neergelegd bij Leicester City. De blessure van Leroy Sané, die ruim een maand uitgeschakeld is, heeft Josep Guardiola doen besluiten om nog een aanvaller te willen halen. De Britse kwaliteitskrant verwacht dat Leicester City bereid is mee te werken bij een transfersom van 68 miljoen euro.

Update 30 januari 18:40 uur - 'Mahrez zet zinnen op vertrek en dient transferverzoek in'
Riyad Mahrez heeft een officieel transferverzoek ingediend bij Leicester City, zo meldt Sky Sports dinsdagavond. De aanvallende middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een winterse transfer naar Manchester City, dat volgens France Football reeds een bod van 68 miljoen euro heeft uitgebracht en daarmee anticipeert op de blessure die Leroy Sané afgelopen weekeinde opliep in het FA Cup-duel met Cardiff City. De Duitser staat circa zes weken buitenspel met een enkelblessure. Sky Sports meldt zelf dat Manchester City een bod van ongeveer 57 miljoen euro heeft uitgebracht.

Update 31 januari 16.09 uur - 'Manchester City doet ultieme poging van 74 miljoen euro plus speler'
Manchester City heeft woensdagmiddag volgens Sky Sports een vierde, en laatste, bod op Riyad Mahrez uitgebracht. The Citizens lijken bereid te zijn om ver te gaan, aangezien er bericht wordt dat Leicester City 74 miljoen euro plus een nog niet nader genoemde speler kan verwachten in ruil voor de Algerijn. The Foxes hebben het bod momenteel in overweging en zullen er later op deadline day op terugkomen.

Update 31 januari 19.00 uur - 'Man City weigert akkoord te gaan met deal van 108,5 miljoen euro'
Er kan een streep door een transfer van Riyad Mahrez naar Manchester City, meldt Sky Sports. De koploper heeft in totaal viermaal een bod uitgebracht op de middenvelder, waarvan het laatste bod een transfersom van 74 miljoen plus een speler betrof, maar dat is niet voldoende gebleken om diens werkgever Leicester City overstag te krijgen. The Foxes azen naar verluidt op een deal van 108,5 miljoen euro, waarin naast een forse transfersom ook een vooralsnog onbekende speler van Manchester City inbegrepen zou moeten zijn.

Zou Riyad Mahrez een goede aankoop zijn voor Manchester City?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties