Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Man United brengt tweede bod van zestig miljoen uit op Ramos'

Laatste update:

Er werd in de afgelopen dagen gespeculeerd over een openingsbod van dertig miljoen euro plus David de Gea, de doelman die al geruime tijd in verband wordt gebracht met Real. Woensdag werd ook beweerd dat dit bod al daadwerkelijk was uitgebracht, maar daar is geen sprake van: het openingsbod dat Real tegemoet kan zien bedraagt volgens de Engelse media 35 miljoen pond, omgerekend een kleine vijftig miljoen euro.

United is dus niet van plan om De Gea in de deal te betrekken, maar de kans blijft groot dat hij deze zomer naar Real zal verhuizen: de keeper heeft nog maar een eenjarig contract op Old Trafford en lijkt niet van plan te zijn om bij te tekenen. Ramos heeft nog een tweejarige verbintenis bij Real en verdient momenteel zo'n zes á zeven miljoen euro per jaar. Bij United zou hij tussen de elf en twaalf miljoen euro per seizoen kunnen krijgen.

Update 25 juni 21.34 uur - 'Real Madrid wijst openingsbod Man United op Ramos af'
Real Madrid is absoluut niet van plan om Sergio Ramos zonder een slag of stoot te laten gaan. Manchester United zou een bod van zo'n vijftig miljoen euro hebben uitgebracht op de verdediger, maar dat voorstel is afgewezen door Real. Dat melden verschillende Engelse media donderdagavond. United denkt na over een eventueel verhoogd bod; Ramos, die na een gesprek met de leiding van Real op vakantie is gegaan, wil dat voor 10 juli bekend is waar hij komend seizoen zal spelen.

Update 27 juni 12.15 uur - 'Man United brengt tweede bod van zestig miljoen uit op Ramos'
Manchester United heeft een tweede bod op Sergio Ramos uitgebracht. Volgens AS wil de club van manager Louis van Gaal zestig miljoen euro betalen en kan de verdediger over vijf seizoenen 55 miljoen verdienen op Old Trafford. Een eerste voorstel van een kleine vijftig miljoen zou reeds zijn afgewezen door Real Madrid.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
14
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
7
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
4
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties