Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Man United verhoogt bod op Perisic naar ruim vijftig miljoen'

Laatste update:

Internazionale is bereid om de Kroaat te laten gaan en waarschijnlijk zal er voor een som van 45 miljoen euro exclusief bonussen zaken kunnen worden gedaan. De 28-jarige Perisic maakte in de zomer van 2015 voor negentien miljoen de overstap van VfL Wolfsburg naar het Giuseppe Meazza en zal nu dus waarschijnlijk voor veel meer verkocht worden.

De belangstelling van Man United was al even bekend en Perisic' voormalige zaakwaarnemer Tonci Martic zei twee weken geleden nog dat Internazionale 'zijn vertrek aan het arrangeren' is: "Er is veel gesproken over een bod van zestig miljoen euro van Man United, maar ik weet dat hij nog een andere aanbieding heeft ontvangen."

Het gaat om een andere club en een lagere transfersom en een lager salaris, maar bij die club zou hij wel prijzen kunnen winnen", zei Martic in een interview met Vecernji. De 28-jarige Perisic kwam bij Internazionale tot dusverre tot negentien doelpunten en zestien assists in 78 officiële wedstrijden.

Update 28 mei 08.00 uur - 'Manchester United moet vast bedrag van 55 miljoen betalen'
Manchester United zal dieper in de buidel moeten tasten om Ivan Perisic aan te trekken. Volgens de laatste berichten uit Engeland en Italië verlangt Internazionale niet 45 miljoen euro plus bonussen maar een vast bedrag van 55 miljoen euro voor het laten gaan van de Kroatisch international. Perisic zelf zou al een principeakkoord met de Premier League-club hebben bereikt: een contract voor vier jaar met een jaarsalaris van zeven miljoen euro.

Update 11 juni 20.26 uur - 'Man United verhoogt bod op Perisic naar ruim vijftig miljoen'
Ivan Perisic zou een principeakkoord met Manchester United hebben bereikt, maar de clubs zijn er nog niet uit. Internazionale sloeg eerder een bod van 40 miljoen euro af omdat men een vast bedrag van 55 miljoen zou verlangen, maar Calciomercato meldt nu dat de Engelsen een nieuw bod van iets meer dan vijftig miljoen inclusief variabelen hebben uitgebracht. Dat is echter nog altijd minder dan de vraagprijs van i Nerazzurri.

Denk jij dat Ivan Perisic naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
15
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
1
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
7
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties