Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Man Utd meldt uitgaande transfer Januzaj en heeft terugkoopoptie

Laatste update:

José Mourinho liet Januzaj thuis voor de oefenstage in de Verenigde Staten en gaf daarmee te kennen dat hij komend seizoen niet op hem rekent. De zesvoudig A-international van België wordt waarschijnlijk woensdag medisch gekeurd om vervolgens een contract voor vijf seizoenen te ondertekenen bij Real Sociedad, waarvoor Januzaj na Diego Llorente de tweede aanwinst van deze zomer moet worden.

Januzaj maakte op zestienjarige leeftijd de overstap van Anderlecht naar Man United en brak vier jaar geleden, toen David Moyes de manager was op Old Trafford, door in het eerste elftal. Hij verkreeg het tenue met rugnummer elf en tekende een nieuw vijfjarig contract, maar mede door blessureleed stagneerde de ontwikkeling van Januzaj vervolgens.

Om aan speeltijd toe te komen, liet Januzaj zich verhuren aan achtereenvolgens Borussia Dortmund en Sunderland, maar die avonturen liepen op niets uit. Januzaj speelde voor die ploegen respectievelijk 12 en 28 wedstrijden en scoorde slechts één keer. De linkspoot heeft bij Man United nog een contract voor één seizoen, maar dat wordt nu dus afgekocht door Sociedad.

Update 12 juli 21.45 uur - Man Utd meldt uitgaande transfer Januzaj en heeft terugkoopoptie
Adnan Januzaj vervolgt zijn loopbaan definitief bij Real Sociedad. Zowel Manchester United als de LaLiga-club maakt woensdag melding van de transfer van de aanvaller, die voor vijf seizoenen tekent. De transfersom bedraagt maximaal elf miljoen euro. Volgens The Telegraph heeft Manchester United een terugkoopoptie bedongen, al wordt dat niet bevestigd door een van beide clubs.

Een goede deal voor Manchester United?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties