Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Man van honderd miljoen euro' zet voet in Newcastle

Laatste update:

Als zijn vakantie op Corsica erop zit, wordt naar alle waarschijnlijkheid de laatste hand aan de transfer gelegd. Volgens Franse media gaat het om een transfersom van vijftien miljoen euro. Een eerste bod van tien miljoen zou door Montpellier zijn afgeslagen. Newcastle zit overigens al veel langer achter Cabella aan, die vorig seizoen goed was voor veertien doelpunten voor de kampioen van 2011/12.

In januari had Newcastle veertien tot achttien miljoen voor de frêle middenvelder over. "Of Newcastle een goede bestemming voor hem is? Laat me niet lachen", reageerde clubeigenaar Louis Nicollin destijds. "In Engeland heb je Arsenal, Chelsea en de Manchester-teams. Als Newcastle twintig miljoen en Arsenal vijf miljoen biedt, zou ik hem nog niet verkopen. Daartoe ben ik in staat. Ik raad hem af om naar Newcastle te gaan."

In mei deed Laurent Nicollin, voorzitter annex algemeen directeur, daar nog een schepje bovenop: "Als een club honderd miljoen euro biedt, zullen we erover nadenken. Anders niet." Het is echter duidelijk dat Montpellier blufpoker speelde, want men lijkt nu akkoord te zijn gegaan met vijftien miljoen euro. Cabella moet na Ayoze Perez, Jack Colback en Siem de Jong de vierde zomeraanwinst van Newcastle worden.

Update 13 juli 21.30 uur - 'Man van honderd miljoen euro' zet voet in Newcastle
Het lijkt erop dat Rémy Cabella zich spoedig voetballer van Newcastle United mag noemen. De 24-jarige aanvallende middenvelder van Montpeller is inmiddels in Newcastle. Fans van the Magpies maakten zondag foto's van de Fransman bij St James' Park en verspreidden deze via social media. De verwachting is dat Cabella voor een bedrag van tien miljoen euro in de Premier League aan de slag gaat, al werd afgelopen week een totale transfersom van vijtien miljoen euro genoemd.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties