Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Management van Blind doet 'doorbraak' af als kolder

Laatste update:

De Daily Mail claimt dat United goede hoop heeft op de komst van Blind, na een 'doorbraak in de gesprekken' met Ajax over een transfersom. Volgens de tabloid zal de verdediger annex middenvelder twintig miljoen pond, omgerekend zo'n 25 miljoen euro, moeten gaan kosten. United schijnt bereid om dat bedrag op tafel te leggen voor de 24-jarige Blind, die bij Ajax nog een contract voor twee seizoenen heeft.

Blind werkte bij het Nederlands elftal samen met Van Gaal en maakte op het WK een goede indruk. "'Het zijn op dit moment alleen nog maar geruchten", zei Frank de Boer zondag nog over de interesse van United in Blind. "We weten allemaal dat als er een bepaald bedrag op tafel komt we dat niet kunnen laten liggen. Dan gun je hem het allerbeste. Maar ik heb er nog niets over gehoord."

Valencia
Manchester United oefende dinsdagavond tegen Valencia en won dankzij een goal van Marouane Fellaini in blessuretijd (2-1). "Ik vond het onze slechtste wedstrijd tot nog toe", zei Van Gaal. "Maar we blijven vechten tot de laatste seconden en daarom wonnen we. Dat is een goed teken, denk ik. We hebben al onze wedstrijden in de voorbereiding gewonnen en gaan nu kijken hoe dit zich verder zal ontwikkelen. We hebben veel vertrouwen in het duel met Swansea City."

Update 13 augustus 11.22 uur - Management van Blind doet 'doorbraak' af als kolder
De Daily Mail claimde dinsdagavond dat Manchester United serieus werk aan het maken was van de komst van Daley Blind naar Engeland. Er zou een 'doorbraak' zijn in de onderhandelingen, gaf de tabloid aan. Zaakwaarnemer Rob Jansen zegt tegen FOX Sports echter dat daar totaal geen sprake van is. Jansen spreekt van 'volslagen kolder' en bestrijdt dat er met de Engelse grootmacht gepraat wordt over zijn cliënt. Volgens hem is er 'met Ajax noch met ons enige vorm van contact geweest'.

Denk je dat Daley Blind naar Manchester United gaat in deze transferperiode?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties