Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Manchester City bevestigt vertrek van Hart naar Torino

Laatste update:

De 63-voudig international kreeg maandagavond toestemming om de nationale ploeg van Engeland te verlaten om zijn tijdelijke overstap naar Torino af te ronden. Hij vloog met een privéjet naar Italië en zal daar dinsdag tekenen in Turijn, wanneer hij de medische keuring zonder problemen doorstaat. "Ja, het klopt dat Hart gaat spelen voor Torino", zei Jonathan Barnett maandagavond nog in de Italiaanse media. "Het is helemaal rond. Dinsdag wordt hij medisch gekeurd in Turijn."

Hart was jarenlang eerste doelman bij Manchester City, maar raakte zijn basisplaats kwijt onder Josep Guardiola. De Spaanse trainer gaf eerder dit seizoen de voorkeur aan Willy Caballero en haalde vervolgens Claudio Bravo van Barcelona. Verschillende clubs uit Engeland hadden interesse, maar Hart kiest voor een vertrek naar de Serie A. In Turijn moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Salvador Ichazo, Daniele Padelli en Alfred Gomis.

Update 31 augustus 13.07 uur - Manchester City bevestigt vertrek van Hart naar Torino
Manchester City heeft Joe Hart officieel uitgeleide gedaan naar Torino. De Engelse doelman was de voorbije seizoenen steevast eerste keus bij the Citizens, maar Josep Guardiola besloot Claudio Bravo te halen en had Hart niet meer nodig. Dinsdag arriveerde Hart al in Turijn voor de medische keuring en daarna poseerde hij met een sjaal van de Italianen. Manchester City bevestigt hem een heel seizoen te verhuren en wenst hem alle succes.

Past Claudio Bravo beter bij Manchester City dan Joe Hart?

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
0
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties