Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Manchester City maakt melding van miljoenenkomst Agüero

Laatste update:

In 2008 werd in totaal bijna 79 miljoen pond, omgerekend bijna negentig miljoen euro, gespendeerd aan Jô, Tal Ben Haim, Kompany, Shaun Wright-Phillips, Pablo Zabaleta en Robinho. Tijdens de daaropvolgende transfermarkt, in de winterstop van het seizoen 2008/09, werd de portemonnee opnieuw wijd open getrokken om de komst van Nigel de Jong, Shay Given, Craig Bellamy en Wayne Bridge te bezegelen. Voor hen werd in totaal zo'n 53 miljoen euro uitgetrokken.

Na die twee grote spending sprees hield het nog niet op. De zomer van 2009 bracht nieuwe kansen met zich mee en opnieuw werd City zeer actief op de transfermarkt. Achtereenvolgens Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Stuart Taylor, Carlos Tévez, Emmanuel Adebayor, Kolo Touré, Joleon Lescott en Sylvinho namen de wijk naar het City of Manchester Stadium. Het achttal nieuwelingen kostte in totaal dik 135 miljoen euro.

In de winter die volgde bleef het vrij rustig; Roberto Mancini haalde alleen Patrick Vieira en Adam Johnson naar de club. Toch was het nog lang niet voorbij met het buitensporige uitgavenpatroon van de rijke club; vorig jaar zomer werden Jerome Boateng, David Silva, Yaya Touré, Mario Balotelli en James Milner gekocht voor een totale aanschafprijs van 102 miljoen euro. Daar kwam in de winterstop nog Edin Dzeko bij; de Bosniër bracht VfL Wolfsburg 32 miljoen euro op. Het uiteindelijke bedrag ligt dus minstens op 412 miljoen euro, de huidige transfer van Agüero nog niet eens meegerekend.

Update 28 juli 19:05 uur - Manchester City maakt melding van miljoenenkomst Agüero
Sergio Agüero praatte de afgelopen 24 uur al alsof hij speler van Manchester City was, maar inmiddels is de transfer van de Argentijn officieel. De Engelse topclub maakt donderdagavond via de officiële kanalen melding van de komst van de 23-jarige schoonzoon van Diego Maradona. Agüero gaat rugnummer 16 dragen en zit waarschijnlijk bij de selectie voor de Dublin Super Cup van dit weekend.

Komend seizoen pakt Manchester City ... prijs/prijzen

Meer nieuws

Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
37
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
18
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties