Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Manchester City maakt ook vertrek van voormalig Gunner officieel

Laatste update:

"Het zijn zes speciale jaren geweest. Het was een prachtige reis, ik heb hier vier grote prijzen gewonnen en geholpen de club een van de topteams in het Engelse voetbal te maken. Ik ben trots dat ik daar onderdeel van uit heb kunnen maken", gaat Clichy op zijn vertrek in. "Het is prachtig om te zien waar de club op dit moment staat en ik weer zeker dat er nog vele successen zullen volgen."

Clichy werd in 2011 voor 7,75 miljoen euro overgenomen van Arsenal, de club die hij in de acht jaar ervoor diende. Hij won met Manchester City twee landstitels en twee keer de EFL Cup. In 2012 was hij er ook bij toen het Community Shield werd gewonnen.

Update 16.08 uur - Manchester City neemt ook afscheid van Jesús Navas
Gaël Clichy is niet de enige speler die aankomende zomer transfervrij vertrekt bij Manchester City. De club heeft laten weten dat ook Jesús Navas zijn laatste wedstrijd in het shirt van the Citizens heeft gespeeld. De Spanjaard kwam in 2013 voor twintig miljoen euro over van Sevilla en speelde sindsdien een kleine tweehonderd wedstrijden voor de ploeg van Josep Guardiola.

Update 17.50 uur - Manchester City zwaait met Caballero ook derde routinier uit
Willy Caballero is donderdag de derde speler die te horen heeft gekregen dat zijn contract niet wordt verlengd. Er gingen eerder nog geruchten dat de Argentijn bij kon tekenen, maar the Citizens laten nu via de officiële kanalen weten dat de doelman eind volgende maand vertrekt. Caballero kwam in totaal 48 keer uit voor City en was tijdens een deel van het afgelopen seizoen de eerste keus onder de lat.

Update 18.53 uur - Manchester City maakt ook vertrek van voormalig Gunner officieel
De wegen van Bacary Sagna en Manchester City scheiden. De Premier League-club maakt donderdagavond via de officiële kanalen bekend dat de verdediger in de zomer, na drie seizoenen in dienst van the Citizens, de gelederen zal verlaten. Sagna, 34 jaar, kwam medio 2014 over van Arsenal en speelde sindsdien 85 officiële wedstrijden.

Denk jij dat Gaël Clichy elders in de Premier League op zal duiken?

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
19
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties